Geen producten gevonden...

aquaRevitaliser Geïoniseerd mineraal extract

Introductie

 

Zwarte mica is een glimmend zwart mineraal in vlokkige vorm wordt en gewonnen uit graniet- en rotsbrokken. Zwarte mica, ook bekend onder de naam "Biotiet", bestaat uit o.a. ijzer, magnesium, aluminum, silicium, zuurstof en waterstof. Als mineraal-extract, opgelost in water, heeft het vele positieve werkingen. 

Achtergrond

 

Zwarte Mica werd in de jaren '60 door Dr. Asao Shimanishi in Japan wetenschappelijk onderzocht en er werd vastgesteld, dat het een breed scala mineralen bevat die bruikbaar zijn voor ons lichaam. Na deze ontdekking heeft Dr. Shimanishi een gepatenteerd procedure ontwikkeld, waarin de mineralen uit het zwarte mica worden geëxtraheerd en geïoniseerd. Deze vorm is bekend onder de naam Geïoniseerd Mineraal-Extract en is geschikt voor menselijke en dierlijke consumptie.

Zuivering

 

geïoniseerd mineraal-extract wordt gebruikt om water te zuiveren en kan worden ingenomen door het in het drinkwater te doen. Na het toevoegen van een paar druppels geïoniseerd mineraal-extract in een glas kraanwater worden de daarin voorkomende opgeloste schadelijke stoffen chemisch gebonden en kunnen als bezinksel op de bodem van het glas kunnen worden teruggevonden. Deze schadelijke stoffen, zoals zware metalen en een breed scala aan chemische stoffen, zijn daarna onoplosbaar in water. Door de overvloed aan mineralen in zwarte mica, rijkt het daar bovenop het drinkwater ook nog eens aan met een heel scala aan gezondheidsondersteunende mineralen: alle 108 mineralen op Aarde.

Uitschakeling

 

Volgens Dr. Shimanishi is het geïoniseerde mineraal-extract nuttig voor het verwijderen van kalk van in hersenen, longen, prostaat en borsten. Het kan ingenomen worden voor het bestrijden van Candida micro-organismen en tandsteen.

Als Je het inderdaad gebruikt voor het zuiveren van water en bestrijden van micro-organismen, kun Je overal ter wereld onbezorgd water uit lokale bronnen drinken, ook als het besmet water zou zijn en Je wordt er niet ziek van. 

Regulering

 

Zwarte mica voorziet het bloed met zuurstof, reguleert de bloed-druk en –suiker. Nierstenen vallen uiteen, zodat ze zonder pijn kunnen worden uitgescheiden. Dr. Shimanishi wijst voorts op het feit, dat zwarte mica ook in staat is om haaruitval en vergrijzing van het haar terug te draaien.

Gebruiksaanwijzingen

 

Om water te reinigen, voeg Je 10 - 15 druppels geïoniseerd mineraal-extract toe aan 1000ml water. Laat het 24 - 72 uur staan en schenk het transparante water uit de glazen fles of reservoir. Het perzik-kleurige bezinkel is niet te gebruiken. Het water kan worden gedronken en gebruikt worden bij het koken. Ook dieren blijken dit water te mogen en Je planten worden er ook sterker van.

Overwegingen & Initiatieven

 

Voordat Je het product door de hoge prijs afwijst, overweeg wat het eigenlijk kost. Geïoniseerd Mineraal-Extract EUR 119 per Liter, waar Je tussen de 900 en 1.000 Liter drinkwater mee kunt revitaliseren, Je hoeft geen flessen water in te kopen en te transporteren. Bovendien voorkom Je een hoop afval (plastic wegwerp-flessen). En dat voor nog geen 0,15€ per liter. Hoe duur is het goedkoopste water in (plastic) flessen? (Stand: 28 Aug 2023: het goedkoopste wat wij konden vinden, is € 0,38(1000ml)...

Geïoniseerd Mineraal-Extract maakt grote delen van de schadelijke stoffen in het kraanwater als bezinksel onder in de container zichtbaar en onschadelijk, waar ze er natuurlijk uitgefilterd moeten worden, terwijl gasvormig chloor en fluoride al eerder uit het water is "ontsnapt"!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »