Geen producten gevonden...

Atmosferische Harmonisator

De bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator creëert d.m.v. Orgoniet, kristallen, koper-spiralen en -pijpen een energie-veld in een radius van tot wel 3 kilometer (3-dimensionaal) om de plaats heen, waar deze is geplaatst.

Op diverse webpagina's worden zogenaamde "cloudbusters" of ook wel "chembusters" aangeprijst, maar deze naamgeving zou de werking onze Harmonisator niet geheel beschrijven.

Je kunt Je dit energieveld voorstellen als een 3 kilometer grote - onzichtbare - koepel om Je heen.

De 1e hoofdfunctie is het voortdurend ioniseren en harmoniseren van de lucht - die Je inademt - binnen dit energie-veld.

De 2e hoofdfunctie is het voortdurend harmoniseren van de electronen om Je heen,  het wegdrukken van schadelijke electro-magnetische - en deels radioactieve - straling naar buiten dit toe en het omleiden van toestromende straling om dit energie-veld.

De sterkte en omvang van dit energieveld hangt af van de grootte en de inhoud van de Harmonisator, die overigens volledig zonder stroom of speciale bouwvoorschriften - bij juiste plaatsing en gebruik - altijd werkt en nooit kapot zal gaan.

De Harmonisator werkt zo goed, dat bij rustig, droog weer met weinig wind zelfs een zichtbaar effect ontstaat: niet alleen de electro-magnetische straling maar ook de wolken boven Je huis worden  weggedrukt. (Als wolken vrij "droog" zijn, is hun electrische lading ook relatief groot. Daardoor worden ze door de bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator "beïnvloed" en ringvormig "weggedrukt". Als er veel wind is en de wolken veel water bevatten, is het minder goed zichtbaar, de werking echter niet minder, alleen niet zo heel erg hoog.)  

Maar wat heb Jij hieraan?

In één woord: bescherming, en wel, een zeer effectieve bescherming.

Zoals Je wellicht weet, worden we omgeven door een steeds grotere dichtheid aan electrische apparaten en mobiele zenders. We hebben tegenwoordig ook bijna allemaal een mobiele telefoon en thuis een WiFi-netwerk, waarmee we natuurlijk wonderbaarlijk goed met elkaar kunnen communiceren en interessante informatie kunnen vinden.   

Helaas is de hoeveelheid electromagnetische straling daardoor echter zo sterk toegenomen, dat ons lichaam er last van heeft of gaat hebben. Natuurlijk is er een groot verschil of Je in een kantoor in een grote stad verblijft of dat Je meestal op het platteland of hoog in een bergregio in een bos woont.

Officieel liggen de stralingsniveaus daarvan volgens de industrie en relevante overheidsinstanties - natuurlijk! - onder de steeds weer naar boven bijgestelde grenswaarden en hebben geen "meetbare" gezondheidsschadelijke "effecten". Als Je echter voorbij kijkt aan de "officiële gegevens", hoor Je steeds vaker mensen klagen over hoofdpijn en moeheid overdag.

Het geplande nieuwe mobiele communicatie-netwerk van de vijfde generatie veroorzaakt een enorme verveelvoudiging van deze straling, die natuurlijk vanwege economische interessen wordt "weggepraat". In diverse gebieden wereldwijd, waar dit netwerk razendsnel wordt opgebouwd, hoor Je zelfs van bloedneuzen en andere directe "gezondheidsrelevante effecten". Uiteraard hebben hier onze kinderen en ouderen - door een verzwakt Immuunsysteem - het meest last van. Je hoeft ons niet te geloven: we raden Je echter aan Jezelf in het Internet te informeren.

Natuurlijk laten wij graag eenieder genieten van de voordelen van deze communicatie-mogelijkheden, maar wij wensen Jou echter te beschermen tegen de schadelijke effecten ervan.

Daarom hebben we in de laatste jaren naar een oplossing gezocht en deze ook gevonden.

De bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator zorgt op wonderbaarlijk eenvoudige wijze voor deze bescherming en harmonisering van Je leefomgeving en de lucht, die Je inademt.

We neigen het te vergeten, maar de lucht, die we inademen, is essentieel voor onze lichamelijke gezond... op z'n laatst na ongeveer 1 minuut... ;-)

Wat is het en waar plaats Je dit "apparaat"?

De bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator bestaat uit:

  1. een basis van ~15 kilo uit orgoniet, in hars gegoten in de vorm van een ronde "bloemenpot" met 13 koperen buizen in de formatie van de heilige geometrische vorm van een zogenaamde "Vrucht van het Leven", 13 spiralen (één per buis) bergkristallen,
    het orgoniet bestaat uit stukjes 23-karaat-goud, koper, tin, brons, staal, ijzer en aluminium, tevens bevat het geheel monoatomisch goud.
    Vervolgens bevat het 13 grote dubbelpunt-bergkristallen,
  2. ter versterking worden de ~20cm koperen pijpen met een verbindingsstuk verlengd 

In het navolgende gaan we hierop dieper in:

1. Ionisering van de lucht

Het is wetenschappelijk bewezen, dat het inademen van geïoniseerde lucht een positieve werking heeft op Je gezondheid, in het byzonder als Je lijdt onder ademhalingsmoeilijkheden en allergiën. Tevens is het bevorderlijk bij migraine en helpt Je Immuunsysteem Je algehele weerstand te verhogen.

 

2. Wegdrukken en omleiden van electro-magnetische straling

In een radius van ~3 kilometer (3-dimensionaal) wordt de electro-magnetische straling naar buiten gedrukt en deels wordt radioactieve straling geneutraliseerd.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »