Geen producten gevonden...

Flower Of The Heart Harmony Card

Intro

 

Bij bodyRevitaliser weten we dat Je de gezondste versie van Jezelf wilt zijn en de harmoniekaart is een krachtig hulpmiddel dat Je kan helpen Jouw energie te harmoniseren en te verbeteren.

Het probleem is dat we elke dag worden blootgesteld aan enorme hoeveelheden natuurlijke en niet-natuurlijke, door de mens gemaakte Electro Magnetic Field (EMF) straling (ook 5G).  Aangezien ons lichaam voor meer dan 80% uit water bestaat, vibreert het water letterlijk in ons lichaam met deze verschillende frequenties. De EMF-straling die met disharmonische eigenschappen vibreert, zorgt voor disharmonie in ons lichaam.

De Flower of the Heart Harmony Card is speciaal ontwikkeld om de negatieve effecten van disharmonische frequenties aanzienlijk te verminderen. Door de Quantum-Energie van de Gouden Sfeer en de Hart-Merkaba-Energie is het een uniek product in deze wereld dat Je helpt het evenwicht te bereiken dat Je nodig hebt voor een gelukkig, gezond en schadelijk leven.

Uitgebalanceerde energie: daar wordt Je beter van.

Beschrijving

 

Met de Flower of the Heart Harmony Card heb Je een praktisch hulpmiddel om de negatieve effecten van zogenaamde EMF-zenders (die zijn, 3G, 4G, 5G masten, Wi-Fi, mobiele telefoons, smart meters, etc.) aanzienlijk te verminderen.

De Flower of the Heart Harmony Card heeft een groot effectief bereik van ongeveer 3 meter. U kunt deze kaart de hele tijd bij u dragen. Alles wat binnen het effectieve bereik van de Flower of the Heart Harmony Card valt, wordt in principe behandeld.

De Flower of the Heart Harmony Card heeft twee zogenaamde powerboost-strips aan de zijkanten.Tests hebben aangetoond dat vingercontact met deze strips de kracht van de Flower of the Heart Harmony Card vergroot en dus ook kan worden gebruikt voor allerlei lichaamsklachten.

De beide kanten & symbolen

 

Flower Of The Heart Harmony Card

 

De kant met de pijlen heeft een rechtsdraaiende energie die stimuleert en opwindt, terwijl de kant met de lussen een linksdraaiende energie heeft, die een kalmerend en rustgevend effect heeft. De symbolen hebben specifieke geo-biologische kenmerken.

Het belangrijkste effect van de Flower of the Heart Harmony Card

 

Main Effect

Hier zien we een voorbeeld van het negatieve, verstorende effect van sterke EMF-straling. De waterstructuren zijn gebroken en dit heeft veel negatieve biologische effecten in het lichaam. De Flower of the Heart Harmony Card werkt dit tegen als een resonator die een krachtige coherente, harmonische resonantiefrequentie teruggeeft en de gezonde, zeshoekige waterstructuren laat herstellen.

De verschillen in de kristalvorming van speeksel bij blootstelling aan EMF-straling in de linker foto en de blootstelling aan dezelfde EMF-straling met de Flower of the Heart Harmony Card werden onderzocht. Wat we zien is dat bij blootstelling aan EMF straling een verstoorde en dis-harmonische kristalvorming optreedt en dat bij dezelfde blootstelling met de Flower of the Heart Harmony Card een harmonische en gestructureerde kristalstructuur ontstaat.

Toepassingen

 

Applications

Heb hem ALTIJD bij Je!

 

Verschillende tests hebben aangetoond dat het vasthouden van de metalen strips aan de zijkanten van de kaart de werking van de kaart kan versterken. Dit komt omdat het lichaam zelf een aantal millivolts genereert die, door het aanraken van de strips, de resonator versterken.

Op deze manier kunnen lokale effecten van EMV directer worden tegengegaan door de kaart hierop te richten. Kiezen tussen de Yin- en Yang-zijde van de kaart is een toevoeging om te zien of deze geactiveerd of gekalmeerd moet worden.

 

Always with You!

Draag de Flower of the Heart Harmony Card elke dag bij Je, bijvoorbeeld in de zak van Je broek, borstzak, handtas, rugzak, of leg de kaart, terwijl Je werkt, op uw bureau. 's Nachts kun Je de kaart op Je nachtkastje leggen, plat of op de zijkant. Geef de kaart steun, om te voorkomen dat hij omvalt.

Andere toepassingen

 

- Harmoniseer Je drinkwater door de Flower of the Heart Harmony Card onder Je glas of naast Je waterfilter te plaatsen.
- Plaats de Flower of the Heart Harmony Card naast Je groenten en fruit.
- Help Je planten door de Flower of the Heart Harmony Card ernaast te plaatsen.

Het gebruik van de Flower of the Heart Harmony Card is eindeloos, vooral omdat het de moleculaire structuur van de watermoleculen beïnvloedt.

Bescherming in ruimtes

 

De Flower of the Heart Harmony Card kan ook in een ruimtelijke opstelling worden gebruikt. Dit is een handige methode, waarbij meerdere mensen voor langere tijd in dezelfde ruimte verblijven, bijvoorbeeld op kantoor en andere werkplekken. Om een voldoende "dekkingsgraad" te bereiken zijn natuurlijk meerdere Flower of the Heart Harmony Cards nodig.

De vuistregel hierbij is de effectieve reikwijdte van de kaart, rekening houdend met een overlap van 50 cm tussen de afzonderlijke kaarten. Ruimtelijke EMF-bescherming kan de woonsfeer in de kamer verbeteren.

Kaartverdeling op een oppervlakte van bijna 40 m2. In dit voorbeeld zijn 6 Flower of the Heart Harmony Cards nodig (straal is 3 meter, met ± 50 cm overlap). Kaarten kunnen, indien gewenst, onzichtbaar worden geplaatst in ruimtes onder verschillende objecten, of door Flower of the Heart Harmony Cards met dubbelzijdig plakband onder of achter, tafels, banken, kasten, apparaten etc. te plakken.

 

 

De ontwikkeling van de Flower of the Heart Harmony Card

 

Deze kaart is de eerste van een reeks ontwikkelingen die wij Je presenteren. In Nederland ontwikkeld door een team met een arts, een medisch celonderzoeker en een bioloog, heeft ons onderzoekscentrum een kaart ontwikkeld die de oplossing voor een groot probleem in onze huidige tijd biedt.

Met de introductie van nieuwe technologiën en nieuwe communicatiemiddelen staan we voor een nieuwe gezondheidsuitdaging door het toegenomen gebruik van computers en mobiele telefoons, maar ook de nieuwe 5G-technologie, zgn. Smart-meters en hoogfrequente WIFI. Nu zijn we 24 uur/dag onerhevig aan hoogfrequente elektromagnetische velden met tot wel 30 tot 300 Gigahertz, en minstens 30.000 Watt aan vermogen. We leven letterlijk in een magnetron!

 

Net zoals een antenne...

Het effect van deze kaart is meervoudig. Het is een ontvanger die niet natuurlijke elektromagnetische golven absorbeert en omzet in natuurlijke en krachtgevende lichaamsveld-energie. Voor de antenne hebben we een speciale samenstelling van metalen ontwikkeld, waaronder Bismut, dat helpt om ons aan te passen bij hoge frequenties en ons tegelijkertijd te aarden.

Bedienings- en veiligheids-aanwijzingen

 

De Flower of the Heart Harmony Card is lange tijd getest met verschillende proefpersonen. Voor zover bekend zijn er geen relevante klachten geweest. Als dat anders is of voor Jou anders aanvoelt , dan kan het nuttig zijn om het gebruik van de kaart langzaam op te bouwen. Experimenteer met het gebruik van de kaart en handel naar Je gevoel.

• Laat de kaart niet te lang in de zon liggen. Voorkom ook dat de kaart te nat wordt en vermijd temperaturen onder 0º C.

• Reinig de kaart indien nodig met een vochtige doek.

• Open de Flower of the Heart Harmony Card nooit, subtiele verbindingen in de Flower of the Heart Harmony Card zullen permanent en onherstelbaar worden beschadigd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »