Geen producten gevonden...

Marine-Phytoplankton-Groothandel

Wat is Marine-Phytoplankton?

Normaal plankton is het voedsel voor de vissen in de oceaan. Marine-Phytoplankton bestaat uit microscopische organismen die dicht onder de oppervlakte van deoceanen leven. Ze bevatten chlorofyl wat voor de groene kleur verantwoordelijk is. Ze leven en groeien van zonlicht (fotosynthese) en van de mineralen en vitaminen in het zeewater.

Het is dé oer-voedselbron voor alle levende wezens op Aarde: perfecte, superkrachtig en essentieel en produceert ook nog eens ~90% van de zuurstof op Aarde. bodyRevitaliser Marine-Phytoplankton is opgelost superzuiver water met puur Phytoplankton in een Miron UV-Glazen flesje met een pipet, zodat Je het altijd bij Je kan hebben.

Wat biedt Marine-Phytoplankton Je?

  • Je lichaam krijgt meer dan 100 levende, eetbare, organische voedingsstoffen (vitaminen, biologisch beschikbare mineralen, alle aminozuren, essentiële vetzuren, etc.)!
  • helpt bij de instandhouding van een gezond hart,
  • bevordert Je hersenfunctie aanzienlijk,
  • reguleert Je cholesterol en bloeddruk,
  • normaliseert Je bloedsuikerspiegel en
  • Je zult Je beduidend fitter en levendiger voelen!

Hoe neem Je Marine-Phytoplankton in?

Heel makkelijk: doe de inhoud van één pipetbuisje in een glas water (Tip: neem natuurlijk kokoswater, vanwege de algensmaak) en drink het elke dag na het ontbijt. Zodoende heb Je al die nieuwe energie de hele dag ter beschikking!

Voorzie nu ook Jouw klanten/gasten van dit superkrachtige Superfood op Aarde!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »