Geen producten gevonden...

Vitamine D3/K2/C/OPC met Colloïdaal Magnesium, Zink en Liposomaal Glutathion, "verpakt" in cocosolie

bodyRevitaliser "Zonne-Energie"

 

Wat is het?

Onze beiden "Zonne-Energie"-producten, de vitamine-supplementen bodyRevitaliser Zonne-Energie D3/K2/C/OPC-Complex en bodyRevitaliser Zonne-Energie D3-Optimalisator 10.000 IEhebben als doel, tesamen met bodyRevitaliser Bio-ChiazaadbodyRevitaliser Marine Phytoplankton en bodyRevitaliser Colloïdaal Goud Regenerator een volledig pakket energetiserende voedingsstoffen te vormen.

Deze producten zijn vooral van belang in die periode van het jaar, waarin Je minder zonlicht en zodoende minder energie uit die bron krijgt en het helpt Je Immuunsysteem Je weerstand beduidend te verhogen. We hebben er zodoende voor gekozen om een “pakket” samen te stellen uit, op zichzelf staand al zeer werkzame inhoudsstoffen, die echter die in combinatie, een zeer krachtig synergetisch geheel vormen.

We hebben dus 2 producten:

 • bodyRevitaliser Zonne-Energie D3-Optimalisator mit Vitamine D3 10.000 IE, verpakt in Cocosolie: de bedoeling hiervan is Je Vitamine-D3-"voorraad" zo snel mogelijk naar het maximale niveau aan te vullen en daardoor Je Immuunsysteem te helpen Je cellen om ten allen tijde optimaal te kunnen voorzien van dit Vitamine. Dit product is - voor een optimale werking - altijd tesamen met het 2e product te gebruiken.

 • bodyRevitaliser Zonne-Energie D3-Complex is het 2e en "basis"-product, regelmatig in te nemen om het dagelijkse verbruik van deze Vitaminen af te dekken.

Inhoudsstoffen

 

Vitamin D3

Waarom? 70% van alle mensen hebben een structureel Vitamine D3-tekort...

Een structureel tekort kan grote gevolgen hebben. In het navolgende leggen we dat uit.

Symptomen die een Vitamine-D3-tekort aanduiden?
Er is geen duidelijk patroon in de lijst met symptomen.

In feite blijft het tekort bij veel mensen verborgen, ondanks de vaak veel te lage niveaus. Maar hier zijn de meest voorkomende symptomen:

 • Algemene spierpijn en zwakte
 • Spierkrampen
 • Gewrichtspijn
 • Chronische pijn
 • Gewichtstoename
 • Blaasproblemen
 • Constipatie of diarree
 • Vermoeidheid
 • Hoge bloeddruk
 • Rusteloze slaap
 • Slechte concentratie
 • Hoofdpijn
 • Afzetting van kalkzouten in weefsels (calcificatie)

Deze ziektes worden met structureel Vitamine-D3-tekort in verbinding gebracht:

 • Osteoporose en osteopenie
 • 17 soorten kanker (borst, prostaat en dikke darm)
 • Hartziekte
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes
 • Auto-immuunziekten
 • Multiple sclerose
 • Parodontale ziekte
 • Reumatoïde artritis
 • Artrose
 • Onvruchtbaarheid en PMS
 • Ziekte van Parkinson
 • (Seizoensgebonden) Depressie
 • De ziekte van Alzheimer
 • Fibromyalgie
 • Psoriasis

Het lijkt ons duidelijk, dat we een structureel Vitamine-D3-tekort beter in acht nemen. Hoe denk Jij hierover?

In diverse wetenschappelijke studies wordt gesproken over een beduidend verlaagd risico op diabetes en verbetering van de bloedsuikerhuishouding door D3.

Vitamine-D3 doet wonderen voor Je Hart en activeert de productie van stikstofmonoxide (NO), een molecuul dat helpt de bloedstroom te reguleren.

Vitamine-D3 is een goed (en natuurlijk, veel gezonder) alternatief voor het seizoensgebonden, op chemicaliën gebaseerde, griepvaccine.

Vitamine-K2

Voor een optimale werking van het Vitamine-D3-supplement hebben we het gecombineerd met Vitamine-K2 (MK7 25 mcg) en Colloïdaal Magnesium en biedt Je botgestel structurele stabiliteit d.m.v. een duurzame calcium-regeneratie en zorgt zodoende mede voor ontkalking van Je aderen, bindweefsel en spieren.
 
Vitamine-K2 staat al vanaf haar ontdekking bekend als natuurlijk middel om bloedstollingen te reguleren. Een bloeding moet tijdig worden gestopt om een groot verlies van bloedplasma te voorkomen, terwijl een te snelle stolling in Je aderen ook niet goed is. Vitamine-K2 helpt ook bij het voorkomen van trombose.

Vitamine-K2 is belangrijk bij kinderen voor de gezonde groei van de botten. Bij volwassenen is het belangrijk als middel tegen botontkalking (Osteoporose). Een teveel aan calcium kan bijvoorbeeld nierstenen of aderverkalking veroorzaken en zodoende ook op den duur tot hart- en vaatziektes leiden.

Ook blijkt Vitamine-K2 bij prostaatkanker te helpen en is in staat om beschadigd DNA in de mitochondriën in Je cellen te herstellen.

Vitamine-C

Om Je Gezondheid nog verder op een hoger niveau te tillen, hebben we er ook nog Vitamine-C (1000mg) aan toegevoegd. Het geeft Je lichaam zóveel weerstand, dat bacteriën en virussen „geen schijn van kans“ meer hebben.

Vitamine-C (ascorbinezuur) is een in water oplosbaar vitamine en is belangrijk voor groei en ontwikkeling van Je lichaam en staat bekend voor zijn Immuunsysteem versterkende eigenschappen en speelt een grote rol bij het voorkomen en bestrijden van griep en verkoudheid.

Vitamine-C is belangrijk voor stevige cellen, voor de genezing van wonden, de optimale opname van het mineraal ijzer en helpt om haaruitval te voorkomen.

Als sterke antioxidant dient het om hart- en vaatziekten te voorkomen, waarbij diverse onderzoeken hebben aangetoond, dat voldoende Vitamine-C via Je dieet of supplementen ook het risico op verschillende kanker-varianten beduidend kan verlagen.

Uiteraard kun Je Vitamine-C via groenten en fruit opnemen, maar door de hedendaagse verarming van landbouwgrond, lange transportwegen en de industriële behandeling van deze levensmiddelen, kun Je er niet structureel voldoende van binnenkrijgen. Daarom is Vitamine-C in dit product opgenomen.

Een byzonder punt is nog te vermelden voor rokers: des te meer men rookt, des te meer Vitamine-C wordt in het lichaam afgebroken. Roken verhindert het ontgiftingsproces in het lichaam en daarom is een extra Vitamine-C-supplement voor hen onontbeerlijk.

Een teveel aan Vitamine-C wordt via de nieren uitgeleid. Een extreme overdosis (>1500mg) kan diarree, misselijkheid, hoofdpijn of brandend maagzuur Daarom hebben we gekozen voor de optimale dosis van 1000mg.

OPC... het 100% natuurlijke druivenpit-extract

Om het geheel nog een "turbo" te geven, hebben we ook nog het zuiver natuurlijke OPC 100%  toegevoegd, hetgeen één van de effectiefste Super-Antioxidant op Aarde is.

Dit natuurlijke OPC is een zowel in vet als water oplosbaar antioxidant en het kan als geen enkel ander middel een hele reeks vrije radicalen neutraliseren. Bovendien is OPC 40-50x krachtiger dan Vitamine-E, 10x meer dan Vitamine A en 18x meer dan Vitamine-C.

Het dwingt kankercellen tot uitsterven en dient ook nog eens als Super-Versterker voor het Vitamine-C, dat, in combinatie met OPC, ongeveer 10x keer langer actief blijft.

OPC wordt binnen enkele minuten volledig via de slijmvliezen in Je mond en maag in het bloed opgenomen. Het bereikt daarna alle organen, weefsel en cellen, zelfs Je huid, haar en nagels. OPC bereikt de hoogste concentratie in het bloed in slechts 45 minuten en werkt 72 uur lang! Vergeleken met Vitaminen C en E: deze verdwijnen al na 2-4 uur.

Ook minimaliseert OPC oxidatieve celbeschadiging door elektrosmog. Dit zuiver natuurlijke druivenpit-extract is een ideaal anti-aging-middel.

Colloïdaal Magnesium 

Tevens hebben we Colloïdaal Magnesium (25ppm) toegevoegd, hetgeen verantwoordelijk is voor de ontspanning van Je spieren. Calcium zorgt voor het samentrekken van Je spieren (systole), terwijl Magnesium deze spieren ontspant (diastole). Wanneer Je lichaam een tekort aan Magnesium heeft, ervaar Je spierpijn, terwijl Je hart mogelijk zelfs een onregelmatige hartslag vertoont, en, in het ergste geval, een hartaanval kan optreden. Hoge bloeddruk wordt veroorzaakt door een slechte spierontspanning rond de slagaders, zodat Je maag, lever, galblaas en nieren niet kunnen ontspannen, zonder dit noodzakelijke Magnesium.

Een Magnesiumtekort zal tevens de afweer-capaciteit van het Immuunsysteem ernstig verzwakken, vooral op hogere leeftijd. De witte bloedcellen (leukocyten) nemen in aantal af, terwijl de circulatie in de voeten afneemt. Ook het neusslijmvlies reduceert zich, wat het risico op verkoudheid of griep verhoogt.

Magnesium is medeverantwoordelijk voor het extraheren van energie uit vet, koolhydraten en eiwitten en speelt een essentiële rol in meer dan 300 stofwisselingsprocessen. Het is belangrijk om te beseffen dat een gebrek aan Magnesium betekent, dat vele essentiële processen te langzaam of helemaal niet zullen plaatsvinden.

Magnesium is ook essentieel bij de vorming van botten, kraakbeen en gewrichts-vloeistof. Het duurt twee jaar om de botten en het kraakbeen volledig te vernieuwen, terwijl de lever slechts acht dagen nodig heeft. In combinatie met Vitamine D3 en K2 verwerkt het Magnesium het beschikbare calcium voor deze voortdurende vernieuwing veel sneller als deze bouwstoffen steeds ter beschikking staan.

De belangrijkste rol van Magnesium is echter te vinden in de celdeling, waar een Magnesiumtekort - van minder dan 0,24 mg in de celvloeistof - de productie van gedegenereerde cellen (kankercellen) in plaats van gezonde nieuwe cellen veroorzaakt. Aangezien Magnesium wordt verbruikt, is een regelmatige verzorging essentieel.

Een kleine toevoeging moeten we helaas nog toevoegen: het in Je lichaam aanwezige Magnesium wordt „verstoord“ door alcohol, nicotine en stress.

bodyRevitaliser heeft er voor gekozen om Magnesium in de optimaal opneembare colloïdale vorm toe te voegen.

Colloïdaal Zink

Om het product "compleet" te maken, hebben we tot slot ook nog eens Colloïdaal Zink toegevoegd. Ook van het veel minder bekende Zink (colloïdaal 25ppm), één van de essentiele bouwstenen van Je lichaam, bestaat bij veel mensen een structureel tekort.

De dagelijkse behoefte aan Zink ligt tussen 10mg voor kinderen en 20mg voor volwassenen. Een Zink-overdosis is vrijwel onmogelijk, omdat een overschot Je lichaam weer via de natuurlijke weg verlaat. Je lichaam bevat normaal gesproken in totaal 2 - 3 gram, dus Je hebt mogelijk een buffer, maar een dagelijkse verzorging is wel noodzakelijk. Vegetariërs en veganisten wordt 50% hogere dagelijkse dosis aanbevolen.

Zink vind Je in Je spieren, witte en rode bloedlichaampjes, Je netvlies en huid, Je lever, nieren, botten en pancreas, bij mannen ook in de prostaat.

Tevens zijn ~300 verschillende enzymen afhankelijk van zink. Bij de synthese van minimaal 3.000 van >100.000 soorten eiwitten, bestaat het grootste deel uit zink.

Voldoende beschikbaar Zink helpt bij het herstel van huidaandoeningen, zoals eczeem, acne en jeugdpuistjes, omdat het de hoeveelheid huidvet regelt, waarvan een teveel Je talgklieren verstopt en zodoende tot ontstekingen leidt. Voor de productie van collageen (bindweefsel) is het onontbeerlijk om het herstel en vernieuwing van de huid in geval van wonden te bespoedigen.

Zoals hierboven beschreven is naast Magnesium en Vitamine K2 ook Zink een belangrijk component voor de groei en het behoud van Je botgestel, hetgeen bij een structureel Zink-tekort tot osteoporose kan leiden. Hydroxyapatiet-zout bestaat voor een belangrijk deel uit Zink en zorgt voor sterke botten.

Verkoudheid en griep worden ook mede door een tekort aan Zink veroorzaakt. Zink zorgt ervoor, dat deze beide vaak voorkomende “ziektes” minder intensief en korter duurt.

Zoals ook bij Magnesium wordt de opname van Zink door alcohol belemmerd, waardoor ongeveer de helft van het ingenomen Zink het lichaam ongebruikt via de urine weer zal verlaten.

bodyRevitaliser heeft ervoor gekozen om Zink in de optimaal opneembare colloïdale vorm toe te voegen.

Nieuw! Liposomaal Glutathion

De sterkste Antioxidant die er bestaat! Om Je eigen Immuunsysteem nog beter in staat te stellen Je cellen te ontgiften en herstellen.

Wat is het?
Glutathion is wateroplosbaar en bestaat uit zwavel en de drie aminozuren glycine, glutaminezuur en cysteïne. Als sterkste intracellulaire afweerstof komt het in hoge concentraties in bijna alle cellen voor, is zeer actief en beschermt vooral de cellen met een hoge vergiftigingsgraad. Daartoe behoren de nieren, longen, hersenen, lever, darmen, hart, huid en hoornvlies en netvlies.

Werking?
Schadelijke stoffen krijgen door glutathion een hogere oplosbaarheid in water en kunnen beter via de nieren worden uitgescheiden.


Waarom heb Je extra Glutathion  nodig?
Als grootste glutathionreservoir is de lever het meest betrokken bij de ontgifting. Een gezonde lever produceert voldoende glutathion om het lichaam voortdurend te ontgiften.


Het geeft overtollig glutathion af in de bloedbaan, zodat ook andere organen kunnen worden beschermd. Bij hogere leeftijd en afhankelijk van het dieet, vermindert de lichaamseigene productie van glutathion aanzienlijk. Daardoor vermindert ook de capaciteit van Je immuunsysteem Je lichaam te ontgiften.

Als gevolg van infecties, vergiftiging en ziektes daalt het glutathion-niveau, ook omdat Glutathion wordt verbruikt. Het is dus essentieel om het snel weer aan te vullen.

Het kan zeer effectief worden ingezet bij Alzheimer, Parkinson, Kanker, Chronische leverziekte (cirrose, hepatitis), fibrosis, diabetes, HIV, hoge bloeddruk, vruchtbaarheid (M/V), depressies en ouderdomsverschijnselen.

Magnesium is onmisbaar voor de vorming van glutathion. Zie bovengenoemd magnesium..

Waarom Liposomaal Glutathion?
In liposomale vorm is glutathion, ingekapseld in microscopisch kleine belletjes, die lijken op natuurlijk celmembraan en beschermt de voedingsstof tegen maagzuur. Zodoende heeft het een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid (>98%) , kan cellen sneller ontgiften, schade herstellen en mitochondrië-prestaties verbeteren.

“Verpakkingsmateriaal” biologisch Cocosolie

 

Dit biologisch Cocosolie hebben we als optimaal verpakkingsmateriaal” voor al de bovengenoemde natuurlijke stoffen gekozen, omdat ze daarin goed opneembaar aan Je Immuunsysteem beschikbaar worden gesteld. Cocosoliebeschermt” de bovengenoemde stoffen, die anders voor een groot deel tijdens het verteringsproces verloren zouden gaan. D.m.v. een centrifuge-proces worden de bovengenoemde ingredienten bij kamertemperatuur “ingepakt”.

Waarom nou net Cocosolie? Daarvoor zijn heel veel – heel goede - redenen! Ten eerste: als Je al een verpakkingsmateriaal nodig hebt, dan liever één die ook nog eens zelf zeer gezond is, toch?

Cocosolie is rijk aan essentiële – van nature verzadigde – vetzuren, verzorgt en beschermt Je nieren, Je lever en verbetert Je spijsvertering. Het energetiseert en verhoogt Je uithoudingsvermogen, stimuleert de opname van Calcium, Magnesium, Vitamine A, D, E en K. Het sterkt Je spieren, botten, tanden en tandvlees, huid en haar. Het werkt antibacterieel, anti-viraal en is ontstekings- en osteoporose-remmend, helpt bij de genezing van bindweefsel en huid en vertraagt ook nog eens het verouderingsproces.

Zoals Je ziet, bevat dit product een harmonisch, synergetisch en volledig pakket aan natuurlijke inhoudsstoffen dat als „team“ Je lichaam steeds fit houdt en een stevige weerstand biedt, niet alleen tijdens de koude tijd van het jaar.

Doordat het Cocosolie, als natuurlijk verzadigd vet ongevoelig is, voor hitte en oxidatie, dient het ook nog eens als natuurlijk conserveringsmiddel.

Beide producten in Miron Ultraviolet-glazen flesjes.

Vanaf nu kun Je het dus ook altijd en overal bij Je hebben (ook op vliegreizen): in Jouw Miron Ultraviolet-glazen 50ml Pipette-/Spray-flesje en is daarmee ook goed doseerbaar.

We vullen onze producten in een product-beschermend Miron Ultraviolet-glazen flesje, waardoor het luchtdicht verpakt is en 99% van het licht wordt weggefilterd, waardoor de houdbaarheid van het product wordt verlengd naar in ieder geval twee jaar. Bewaar het thuis na opening het best in de koelkast.

Gelijk nu bestellen en de actuele korting van €5 meepakken?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »