Geen producten gevonden...

aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract

Introductie

Zwarte mica is een glimmend zwart mineraal in vlokkige vorm wordt en gewonnen uit graniet- en rotsbrokken. Zwarte mica, ook bekend onder de naam "Biotiet", bestaat uit o.a. ijzer, magnesium, aluminum, silicium, zuurstof en waterstof. aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract, opgelost in water, heeft vele positieve werkingen. 

Achtergrond

Zwarte Mica werd in de jaren '60 door Dr. Asao Shimanishi in Japan wetenschappelijk onderzocht en er werd vastgesteld, dat het een breed scala mineralen bevat die bruikbaar zijn voor ons lichaam. Na deze ontdekking heeft Dr. Shimanishi een gepatenteerd procedure ontwikkeld, waarin de mineralen uit het zwarte mica worden geëxtraheerd en geïoniseerd. Deze vorm is bekend onder de naam Geïoniseerd Mineraal-Extract en is geschikt voor menselijke en dierlijke consumptie.

Magnetisme is een van de krachtigste natuurkrachten. De magnetische sulfaat-mineralen maken gebruik van deze krachtige energie door verontreinigingen aan te trekken en samen te klonteren tot
grotere deeltjes. Deze klonten zijn zwaarder dan water en worden daarom sediment. Voor je ogen zie je opgeloste, onzichtbare verontreinigingen onoplosbaar en zichtbaar worden! Met dit vermogen kan zelfs modderig water nu helder worden gemaakt. Helder!

AquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraalextract is een para-magnetische sulfaat minerale oplossing die wordt gewonnen uit de zeldzaamste, meest mineraalrijke Biotite/Black Mica vulkanische afzetting in Mount Fuji, Japan. Een eigen zuur-sulfaat-proces wordt gebruikt om de elementen perfect uit de Black Mica te extraheren die 100% biologisch beschikbaar worden gemaakt. De afzetting bij Mount Fuji is de enige bekende zuivere bron van zwarte Mica.

Functies van Adya Clarity

  • Magnetische sulfaat-mineralen verhogen de hoeveelheid elementen die nodig zijn voor een optimale celfunctie.
  • Onnodige elementen worden gebonden en geëlimineerd waardoor er evenwicht in het lichaam ontstaat.
  • Zuiveren, Microclusteren, Structureren en Optimaliseren van water door simpelweg aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraalextract toe te voegen.
  • Verwijder chloor, fluoride, geneesmiddelen, chemicaliën, kunststoffen, oplosmiddelen, zware metalen en ziekteverwekkers.
  • Biedt je lichaam het volledige spectrum aan elementen in oplosbare vorm.
  • Elimineert virussen, schadelijke bacteriën en parasieten door ze te verbranden door afzetting.
  • Verwijdert cellulaire afvalresten uit alle weefsels, vloeistoffen, klieren en organen.
  • Activeert zuurstof en verhoogt de assimilatie van alle voedingsstoffen om je cellen te voeden en te voeden.
  • Stimuleert een juiste en efficiënte celstofwisseling.

Zuivering

Geïoniseerd mineraal-extract wordt gebruikt om water te zuiveren en kan worden ingenomen door het in het drinkwater te doen. Na het toevoegen van een paar druppels geïoniseerd mineraal-extract in een glas kraanwater worden de daarin voorkomende opgeloste schadelijke stoffen chemisch gebonden en kunnen als bezinksel op de bodem van het glas kunnen worden teruggevonden. Deze schadelijke stoffen, zoals zware metalen en een breed scala aan chemische stoffen, zijn daarna onoplosbaar in water. Door de overvloed aan mineralen in zwarte mica, rijkt het daar bovenop het drinkwater ook nog eens aan met een heel scala aan gezondheidsondersteunende mineralen: alle 108 mineralen op Aarde.

Uitschakeling

Volgens Dr. Shimanishi is het geïoniseerde mineraal-extract nuttig voor het verwijderen van kalk van in hersenen, longen, prostaat en borsten. Het kan ingenomen worden voor het bestrijden van Candida micro-organismen en tandsteen.

Als Je het inderdaad gebruikt voor het zuiveren van water en bestrijden van micro-organismen, kun Je overal ter wereld onbezorgd water uit lokale bronnen drinken, ook als het besmet water zou zijn en Je wordt er niet ziek van. 

Regulering

Zwarte mica voorziet het bloed met zuurstof, reguleert de bloed-druk en –suiker. Nierstenen vallen uiteen, zodat ze zonder pijn kunnen worden uitgescheiden. Dr. Shimanishi wijst voorts op het feit, dat zwarte mica ook in staat is om haaruitval en vergrijzing van het haar terug te draaien.

Gebruiksaanwijzingen

Om water te reinigen, voeg Je 10 - 15 druppels geïoniseerd mineraal-extract toe aan 1000ml water. Laat het 24 - 72 uur staan en schenk het transparante water uit de glazen fles of reservoir. Het perzik-kleurige bezinkel is niet te gebruiken. Het water kan worden gedronken en gebruikt worden bij het koken. Ook dieren blijken dit water te mogen en Je planten worden er ook sterker van.

Overwegingen & Initiatieven

Voordat Je het product door de hoge prijs afwijst, overweeg wat het eigenlijk kost. AquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract EUR 119 per Liter, waar Je tussen de 900 en 1.000 Liter drinkwater mee kunt revitaliseren, Je hoeft geen flessen water in te kopen en te transporteren. Bovendien voorkom Je een hoop afval (plastic wegwerp-flessen). En dat voor nog geen 0,15€ per liter. Hoe duur is het goedkoopste water in (plastic) flessen? (Stand: 28 Aug 2023: het goedkoopste wat wij konden vinden, is € 0,38(1000ml)...

Filter-Installatie of aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract?

Mocht Je overwegen een filter-installatie aan te schaffen, moet Je eenmalig een groot bedrag investeren en moet Je regelmatig de filter(s) uitwisselen die meestal ook niet goedkoop zijn. Afgezien daarvan is die installatie vast in Je woning of huis geïnstalleerd en heeft in de meeste gevallen een levensduur van maximaal 10 jaar.

De schadelijkste stoffen laten zich niet filteren...

Afgezien daarvan laten zich de schadelijkste stoffen niet uit het water filteren, omdat nanopartikel zich niet laten uitfilteren. Denk hierbij aan farmaceutische, chemische, verdelgings-middelen en tegenwoordig zelfs in levensmiddelen. Deze stoffen moeten met een chemisch-fysieke ionen-uitwisseling worden afgebroken en door andere - onschadelijke - stoffen worden vervangen, om de schadelijke delen te binden.

AquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract maakt grote delen van de schadelijke stoffen in het kraanwater als bezinksel onder in de container zichtbaar en onschadelijk, waar ze er natuurlijk uitgefilterd moeten worden, terwijl gasvormig chloor en fluoride al eerder uit het water is "ontsnapt"!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »