Geen producten gevonden...

Bio-Chiazaad kun Je op vele manieren gebruiken: in Je muesli, yoghurt, fruitsap, dessert, ijs, enz.

Hoe eet Je Bio-Chiazaad?

Bio-Chiazaad, dat wordt gecombineerd met welke vloeistof dan ook, maar het best gewoon water of kokoswater. Tijdens het inweken in de vloeistof vormt zich een gel, dat de smaak van de vloeistof absorbeert, wat op zijn beurt een onbeperkt scala smaakcombinaties mogelijk maakt. Het basis Chia-gel kan worden toegevoegd aan vele recepten, die ook voor mensen met voedsel-allergiën toepasbaar zijn. Hele Chia-zaden hebben zelf een "neutrale smaak".

Hier zijn een paar veel gebruikte manieren hoe Je van Bio-Chiazaad kunt genieten:

bodyRevitaliser raadt echter het gebruik van Bio-Chiazaad als ingredient van brood of warme gerechten af, omdat tijdens het verhitten in de oven of op het fornuis, vele Chia-inhoudstoffen, in het byzonder de belangrijke Omega-3 en-6 worden afgebroken. (Deze stoffen verdragen maximaal 50º C).

Chia-recepten vind Je verderop in dit E-boek.

bodyRevitaliser Bio-Chiazaad

Het Bio-Chiazaad, wat wij Je wensen aan te bieden, is gecontoleerd biologisch geteeld, van de hoogste kwaliteit en zeker volledig vrij van pesticiden en chemicaliën. Ze zijn afkomstig van onze producent in Mexico, waarbij zowel de samenstelling en mineralenspiegel van de grond, de oogst, de verpakkingsprocedures, de opslag en het transport voortdurend worden bewaakt en optimaal in stand worden gehouden.

Normaal gebruik voor een volwassen persoon is ongeveer 25 gram per dag, wat betekent dat Je ongeveer 750 gram per maand nodig hebt. Als Je een hoog-prestatie-sport uitoefent of een afslank-dieet volgt, is een verdubbeling te overwegen.

Door hier te klikken, kun Je de voor Jou meest praktische verpakkingsvorm kiezen om alle voordelen van dit Superfood te genieten. Misschien is ook een abonnement voor automatische aflevering te overwegen, zodat Je nooit tekort komt.

Bio-Chiazaad bewaren

Hele gedroogde Chia-Zaden blijven meer als twee jaar vers en klaar voor consumptie. Het Chia-gel, Chia met toegevoegd water, blijft twee weken goed als het in de koelkast wordt bewaard. De hoge antioxidant-niveaus weerhouden hen te bederven, zoals dat bij sommige andere zaden het geval is.

Hele zaden, die worden beschermd tegen het licht, hoge temperaturen en vocht, kunnen 5 jaar worden bewaard. Indien ze worden bewaard in een afgesloten reservoir en vacuüm zijn verpakt, nog veel langer.

bodyRevitaliser levert het Bio-Chiazaad ook in Miron Ultraviolet glazen potten, waardoor deze lange houdbaarheid kan worden bereikt. Dit glaswerk blokkeert 99% van het binnenkomende licht en beschermt zodoende elk levensmiddel tegen deze sterke invloed op de houdbaarheid ervan.

bodyRevitaliser Bio-Chiazaad in een Miron Ultraviolet glazen pot


Ontdek nu zelf hoe goed Bio-Chiazaad Jouw lichaam doet!

Hoofdpagina | Volgende pagina: Heeft het gebruik van Bio-Chiazaad ook bijwerkingen? | Vorige pagina: Bio-Chiazaad in een Afslankdieet

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »