Geen producten gevonden...

Himalaya-Zoutstenen-Groothandel

Waaruit bestaan bodyRevitaliser Himalaya-Zoutstenen?

Het supergezonde Himalayazout met zijn 84 essentiële mineralen bevat, in de Himalayaregio vaak ‘wit goud’ genoemd, is vele miljoenen jaren oud en onaangetast door water- en luchtverontreiniging. Himalaya-Zoutstenen worden met laser uit grote Himalayazoutblokken op de gewenste maat gesneden.

Waar gebruik Je Himalaya-Zoutstenen voor?

Himalaya-Zoutstenen worden meestal gebruikt om er een zout-sauna mee te bouwen. De hete waterdamp neemt de zout-kristallen vanuit de Himalaya-Zoutstenen op en wordt vervolgens via de ademhaling en huid door de sauna-gast opgenomen. Het werkt ontsmettend en regenereert de huid op een natuurlijk wijze, zodat deze zich zacht en goed in balans aanvoelt.

Himalaya-Zoutstenen kunnen echter ook in een droge ruimte, bijv. met infraroodlicht, worden gebruikt. Tevens kunt Je Je klanten een decoratieve wand in de huis- of badkamer of wintertuin met LED-verlichting bouwen. Voorzie nu ook Jouw klanten/gasten bodyRevitaliser Himalaya-Zoutstenen en bouw , of lever het materiaal, voor een supergezonde en rustgevende wellness-oase.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »