Geen producten gevonden...

bodyRevitaliser Filosofie

bodyRevitaliser Filosofie

bodyRevitaliser Principes: onze Natuur bevat alles wat ons Immuunsysteem nodig heeft om onze optimale, perfecte gezondheid te bereiken en behouden. bodyRevitaliser biedt alleen producten aan die deze perfecte gezondheid ook op hoge leeftijd mogelijk te maken.

bodyRevitaliser Filosofie

Een interessant gesprek met een klant over gezondheid heeft ertoe geleid, dat we onze filosofie ook hier nog eens willen benadrukken en publiceren.

bodyRevitaliser Principes

1) de Natuur bevat alles wat wij, als "levend wezen", nodig hebben om perfect gezond te kunnen leven en overleven,

2) ons Immuunsysteem is, vanwege onze DNA, sinds onze geboorte onze "residente huisarts" en in staat onze optimale gezondheid te bereiken en te behouden, MITS en ZO LANG ons Immuunsysteem alles, wat het daarvoor nodig heeft, in voldoende mate en in de juiste vorm en dosis ter beschikking heeft,

3) bodyRevitaliser betrekt alleen “producten” die uit de Natuur komen en biedt deze Jou en Jouw Immuunsysteem aan, in de best mogelijke vorm en dosis, zodat ook Jouw Immuunsysteem zijn taken structureel succesvol kan (blijven) uitvoeren.

bodyRevitaliser: wat is revitaliseren?

Revitaliseren is het voortdurende proces,
waarbij Jouw Immuunsysteem wordt ondersteund bij

het zuiveren, mineraliseren en energetiseren (Engels: purify > mineralize > energize)

van Jouw lichaam (Engels: body)


bodyRevitaliser: logische proces-volgorde

zuiveren >>> mineraliseren >>> energetiseren

Je kunt het best eerst Je lichaam zuiveren, alvorens Je het lichaam mineraliseert, omdat schadelijke stoffen en ziekteverwekkers “in de weg” zitten en de mineralen anders niet op de juiste plek aankomen.

Je kunt het best eerst Je lichaam mineraliseren, alvorens Je Je lichaam energetiseert, omdat de mineralen – de bouwstoffen van ons lichaam – aanwezig moeten zijn, voordat energetiserende stoffen optimaal kunnen worden verwerkt.

Als dit proces voor het grootste deel is afgewerkt, heeft het Immuunsysteem de middelen, energie en tijd om zich volledig op cel-regeneratie en het herstel van DNA-gerelateerde gebreken in Jouw lichaam te concentreren.

bodyRevitaliser biedt alleen producten aan, die deze optimale gezondheid structureel - dus ook nog op hoge leeftijd - wel degelijk mogelijk te maken.

Waarom doet bodyRevitaliser dit?

Het is het doel en uitdrukkelijke streven van bodyRevitaliser om dit alles ook Jou aan te kunnen bieden, zodat het bovenstaande ook voor Jou geen wens maar werkelijkheid wordt en blijft.
En dat menen wij dood-levend-serieus.

Dus wij wensen ook Jou het inzicht, dat Je Je "residente huisarts" - Jouw Immuunsysteem altijd bij de hand hebt, dat Je het bovengenoemde serieus in overweging neemt en de passende middelen ter beschikking hebt. Wij gaan er natuurlijk wel vanuit, dat Je ook daadwerkelijk gezond wilt worden en blijven.

Bij voorbaat hartelijk Dank voor Je interesse aan onze producten.

Met gezonde groeten,

Peter Maas, bedenker, oprichter, eigenaar en bestuurder van bodyRevitaliser en aquaRevitaliser

bodyRevitaliser.nl
Klantenservice: +31 - (0)164 - 700233
Email: [email protected]


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »