Geen producten gevonden...

Zeoliet kopen? Clinoptiloliet kopen? Laat Je informeren! bodyRevitaliser

 • Geplaatst op
 • Door Team bodyRevitaliser (Peter)
 • 22
Zeoliet kopen? Clinoptiloliet kopen? Laat Je informeren! bodyRevitaliser

Wat is Zeoliet?

Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan toen actieve vulkanen tijdens een uitbarsting ervoor zorgde dat hete lava in zout water terecht kwam. bodyRevitaliser Zeoliet in de Clinoptiloliet-variant is een natuurlijk product, kristalachtig en extreem poreus mineraal. Er zijn ongeveer 160 typen natuurlijke en synthetische zeolieten. De sterke structuur van Clinoptiloliet-Zeoliet is gevormd door dit mengsel van extreem hete lava en zout-alkalisch water. Maar waar kun Je Zeoliet voor gebruiken en wat zijn de belangrijkste voordelen? Lees het in dit blog-artikel.

 

Zeoliet voor gezondheidsdoeleinden

Zeoliet is een krachtig ontgiftingsmineraal en ontgift het lichaam volledig van schadelijke stoffen. Je kunt Zeoliet voor de volgende gezondheidsdoeleinden gebruiken, met gebruik van het natuurlijke Clinoptiloliet:
 

→ filteren van water en ontgiften (>aquaRevitaliser Zeoliet Filter Mineraal) zoals ook op het Internationale Ruimtestation (ISS),


→ op natuurlijke en zeer effectieve wijze ontgiften van Jouw lichaam van een breed scala aan schadelijke stoffen,


→ alkaliseren of neutraliseren van een "verzuurd" lichaam of zure maag,


→ maag kalmeren na een (te) overvloedige maaltijd; ook kan Zeoliet preventief worden ingezet als Je een bedenkelijke maaltijd verwacht,


→ radioactieve materialen aantrekken/binden (succesvol geïmplementeerd in radioactieve zones in Oekraïne, USA, Japan en Rusland).

 

 

De vijf belangrijkste voordelen van bodyRevitaliser Zeoliet:

De vijf belangrijkste voordelen van Zeoliet-Ontgiftingsmineraal van heeft vele voordelen. :

 1.     Zeoliet in de Clinoptiloliet-variant is 100% veilig

Het is 100% veilig: alle sporen van de schadelijke stoffen verdwijnen uit het lichaam binnen 6 tot 10 uur. Het is veilig te gebruiken voor ieder persoon, ongeacht leeftijd en kan tesamen met andere medicijnen worden gecombineerd, tenzij deze zware metalen (!) bevatten (die door het Zeoliet weer zouden kunnen worden verwijderd).

 

Ook het vaak aangekaarte aluminium vormt geen enkele bedreiging voor Je gezondheid, want het alumium is tijdens het ontstaan "ingebakken" in de poreuze en kooivormige molekuul-structuur, tesamen met calcium en zuurstof. Het heeft zelfs het voordeel, dat deze structuur daardoor veel sterker wordt. Zeoliet-molekulen zelf zijn voor het lichaam niet bruikbaar en worden weer met het water uit Je lichaam uitgeleid.

 

Bij twijfel kun Je natuurlijk altijd Je arts of onze Klantenservice te raadplegen.

 

 2.     Zeoliet verwijdert zware metalen en gifstoffen

Het verwijdert zware metalen & gifstoffen: gemicroniseerd Zeoliet heeft de perfecte moleculaire structuur voor het vasthouden en verwijderen van zware metalen uit het lichaam zonder dat het gezonde ionen en mineralen verwijdert. Veel mensen melden een gevoel van verhoogde energie, helderheid en vitaliteit na het verwijderen van de verzamelde zware metalen uit het lichaam.

 

 3.     Zeoliet helpt pH-waarde lichaam neutraliseren

Zeoliet helpt de pH-waarde van Je lichaam te neutraliseren tot een gezonde alkaliteit: wanneer gemicroniseerd Zeoliet in het lichaam komt, zorgt het voor een alkalische verandering van het systeem (pH 7.35 tot 7.45), de optimale pH waarde voor Jouw lichaam. Zeoliet trekt overbodige protonen aan, die tot dan toe zuurheid veroorzaken. Daarmee beschermt het Je lichaam tegen vele aandoeningen.

 

 4.     Zeoliet kan helpen bij reductie van ziektes

Zeoliet kan helpen het risico op ziektes te reduceren: er is duidelijk bewijs dat gemicroniseerd Zeoliet gifstoffen verwijdert, die ziektes kunnen veroorzaken. 75% of meer van ziektes zijn gerelateerd aan schadelijke stoffen. Dit betekent niet dat zeoliet een behandeling is tegen ziektes, maar het is een bruikbaar, natuurlijk en niet-agressief supplement om het in de behandeling te integreren.

 

 5.     Zeoliet is gemakkelijk in gebruik

Zeoliet is makkelijk om in te nemen: de meeste ontgiftende producten zijn lastig in te nemen en moeten worden geïnjecteerd in het bloed of toegediend met een klysma. Zeoliet werkt op celniveau, heeft geen smaak of geur en kan ingenomen worden op een lege maag.

 

 

Waarom Zeoliet kopen bij bodyRevitaliser?

Zeoliet kopen doe Je niet zomaar. Laat Je daarom eerst altijd zorgvuldig informeren door iemand die er echt verstand van heeft. bodyRevitaliser Zeoliet-Ontgiftingsmineraal is de meest pure variant in de markt en daarnaast ook nog het één van de goedkopere. Daarnaast is het 100% gecertificeerd biologisch, verpakt in een zeer hoogwaardig Miron ultraviolet-glazen pot, hetgeen de inhoud perfect beschermt. Een perfect product om het lichaam te zuiveren. Wil Jij ook bodyRevitaliser Zeoliet Ontgiftingsmineraal proberen? Ga dan naar deze pagina.

 

Bestel nu Jouw eigen natuurlijk Ontgiftingsmineraal in een Miron Ultraviolet-glazen pot!

 

Neem gerust contact met ons op, als Je er eerst meer wilt weten onder ons Klantenservice:

- Telefoonnummer +31 (0) 164 - 700233

- Email [email protected]

 

 

Reacties

 1. Ilijes Ilijes

  Beste, voor welke tijdsduur moet je zeoliet pakken als je je lichaam wilt detoxen van zware metalen? Kan geen advies vinden over hoelang de detox kuur moet zijn

 2. Irene Irene

  Welke stoffen, metalen en mineralen, worden door deze zeoliet gebonden? Met vriendelijke groet, Irene

 3. Peter Maas Peter Maas

  Hallo Mirjam,

  het staat Je vrij Zeoliet in te nemen wanneer Je dat wil. We hebben deze indicatie alleen geschreven omdat naar onze ervaring het Zeoliet - bij ons - op een nuchtere maag het allerbeste werkt.

  Je kunt het ook bijv. 30 Minuten na een maaltijd innemen, wellicht is dat wel mogelijk... Laat me maar even weten wat Je ervaringen zijn, ok?

  Bij voorbaat Dank.

  Met gezonde groeten,
  Team bodyRevitaliser (Peter)

 4. Mirjam Mirjam

  Goedemiddag
  Ik kan zelf erg slecht tegen water drinken op de nuchtere maag. Kan het kwaad het op een ander moment te gebruiken?
  Bedankt

 5. Peter Maas Peter Maas

  Hallo Claudi,

  een detox-kuur met Zeoliet is in het algemeen voor iedereen aan te bevelen om schadelijke stoffen uit het lichaam te laten verwijderen.

  Het wegvallen van "smaak" wordt in onze ogen inderdaad veroorzaakt door de aanwezigheid van schadelijke stoffen EN een tekort aan mineralen, waardoor verschillende hormonen en enzymen nicht (genoeg) kunnen worden aangemaakt.

  Het is algemeen ons standpunt, dat we ons immuunsysteem het beste kunnen helpen door het die stoffen te geven, die het nodig heeft om Jouw lichaam gezond te houden.

  Met gezonde groeten,
  Team bodyRevitaliser(Peter)

 6. Claudi Claudi

  Door Corona heb ik sinds 28-12-2020 geen geur en smaak meer. Nu werd mij geadviseerd Zeoliet te gaan gebruiken. Wie kan mij vertellen of dit idd een goed advies is.

 7. Jacqueline Kuperus Jacqueline Kuperus

  Hoelang mag je Zeoliet gebruiken? Is dat voor een korte periode of mag je het altijd gebruiken?

 8. Yasmin Yasmin

  Goedeavond,

  Ik heb een vraag over de samenstelling van zeoliet.
  Hierin staat minimale hoeveelheden barium. Kunt u mij meer uitleg geven over barium.

 9. Peter Maas Peter Maas

  Hallo Claudia,
  in principe ja, alleen moet Je dan wel goed in de gaten houden, hoe Je kind erop reageert.
  Hiermee bedoelen we, dat het lichaam en het immuunsysteem er zich - de eerste paar keren - aan moeten wennen.
  Ook is het raadzaam bij kleine kinderen de dosis te halveren. De genoemde dosering - 1 teelepel op een groot glas water - is bedoeld voor een volwassen mens. Dus naar gelang het lichaamsgewicht in vergelijking met een volwassen persoon doseren.
  Bovendien hebben heel jonge kinderen aak nog niet zo veel schadelijke stoffen opgenomen als bijv. een volwassene persoon van 50 jaar oud. Als er echter sprake is van een situatie, waarbij het kind met veel suiker, fast food, e.d. wordt gevoed, is het wel raadzaam mb.v. Zeoliet "op te ruimen".
  Mocht Je nog vragen hebben , kun Je ons altijd even bellen: 0164 - 700233.
  Met gezonde groeten,
  Peter
  Management

 10. Peter Maas Peter Maas

  het bodyRevitaliser Marine Phytoplankton kun Je onafhankelijk van het gebruik van Zeoliet direct beginnen. In de gebruiksaanwijzing in de meegeleverde productbrochure staat beschreven hoe het het best inneemt.

  Wijzelf nemen het tesamen met het ontbijt of andere maaltijd in een glas vruchtensap of kokoswater, eventueel ook tesamen met => Bio-Chiazaad. In de eerste 2 weken iedere dag, daarna kun Je - om te zien hoe goed het werkt -
  even een pauze van een paar dagen in te leggen. Het gaat er echter structureel om Je Immuunsysteem een signaal te geven, dat het regelmatig een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen mag verwachten en zich daarop kan instellen. Het effect is na een aantal weken, dat Je Je - voortdurend - fitter voelt.

  Team bodyRevitaliser (Peter)

 11. Peter Maas Peter Maas

  (Vervolg) Na de eerste 6 weken en een opvolgende pauze van 1-2 weken, kun Je de Zeoliet-inname elke 2e dag innemen. Zo lang Je voelt dat het baat heeft.

 12. Peter Maas Peter Maas

  (Vervolg) Om het Zeoliet optimaal te laten werken, het best 30 minuten wachten met ontbijten, zodat het Zeoliet de maag heeft verlaten en zijn belangrijkste werk in Je darmsysteem kan ontgiften... daar is namelijk de grootste concentratie van schadelijke stoffen. Als er dan vrij Zeoliet over is, kan dit in de andere organen, bindweefsel en spieren zijn werk voortzetten. De Zeoliet-deeltjes zijn zo klein, dat ze overal heen kunnen komen.

  Bij voorbaat hartelijk Dank.

  Met gezonde groeten,
  Team bodyRevitaliser (Peter)

 13. Peter Maas Peter Maas

  Hallo,
  we hebben Je via Email op za 18 mei 2019 om 17:15h ([email protected]) een antwoord gegeven op Je vraag:

  In het geval van Zeoliet, neem Je het het best 6 weken lang iedere ochtend, gelijk na het opstaan - op nuchtere maag: een een glas water oplossen en gelijk opdrinken, daarna naspoelen met een tweede glas water.

  Team bodyRevitaliser (Peter)

 14. Will Mosk Will Mosk

  Hoelang achter elkaar neem je Zeoliet??? 1 pot, 2 potten?
  Ik vind hier geen enekele info over. Wanneer kun je daarna met de regenartie druppels beginnen?
  dank U

 15. Peter Maas Peter Maas

  Re: Zeoliet, ja zeker!

  Hallo Werner,

  Uiteraard moeten wij Je zeggen, dat Je dit met Je arts bepreekt, maar, opgelost in voldoende water, kunnen wij na onze 10+ jaren eigen ervaring bevestigen, dat het Zeoliet, Je darmen behoorlijk effectief opruimt.

  Neem even telefonisch contact op als nog Je vragen hebt.

  Bij voorbaat hartelijk Dank.

  Met gezonde groeten,
  Team bodyRevitaliser (Peter)

  aquaRevitaliser.nl - bodyRevitaliser.nl

  Klantenservice: +31 - 164 - 700 233
  Email: [email protected]

 16. werner werner

  Hallo,
  Kan Zeoliet helpen bij iemand met PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom)?
  Met vriendelijke groeten,
  werner

 17. Louise Louise

  als ik een kuur wil doen met Zeoliet, hoeveel potjes heb ik dan nodig? Vele jaren heb ik pal onder grote zendmasten gewerkt en die straling wil ik graag kwijt nu ik niet meer werk.

 18. Henk Henk

  Wat is de poriegrootte van het zeoliet? Binnen welke marges valt de poriegrootte, wat is de gemiddelde grootte?
  ---
  Zeoliet is namelijk goed in het absorberen van water, als het eenmaal vol zit met water absorbeert het niets meer.
  Zeoliet met de juiste poriegrootte absorbeert alleen die soort stoffen waarvan je wilt dat ze geabsorbeerd worden. Je kan iets alleen de juiste poriegrootte geven als het synthetisch zeoliet is, natuurlijk zeoliet zal varietie hebben in poriegrootte.
  Dit weet toch elke scheikundige?

 19. Peter Maas Peter Maas

  Hallo,

  Zeoliet gebruiken wij normaal gesproken één keer per dag op een nuchtere maag, zodat het Zeoliet vooral verderop in de darmen zijn werk kan verrichten. (Meer als 50% van alle ziektes ontstaan in en vanuit de darmen.)
  Voorts kun Je Zeoliet inzetten als Je het gevoel hebt, dat Je iets verkeerds hebt gegeten. Bij een infectie, mogelijk ook door bacteriën in het voedsel, is bodyRevitaliser Colloïdaal Zilver Desinfector beter geschikt.

  Gelieve altijd voldoende water drinken bij het innemen van Zeoliet.

  Met gezonde groeten,
  Team bodyRevitaliser (Peter)

 20. Ellen Ellen

  Goedemorgen,

  Hoe vaak per dag kan ik zeoliet nemen om zware metalen te verwijderen uit het lichaam?

  hartelijke groet,
  Ellen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »