Geen producten gevonden...

Colloidaal Goud Regenerator

bodyRevitaliser Colloïdaal Goud Regenerator

 

Wat is het?

Wist Je, dat al duizenden jaren geleden de Chinezen altijd een kleine gouden munt mee in hun gerechten kookten om de energie van het Goud op te nemen.

Maar heb Je ooit al eens iets over Colloïdaal Goud gehoord? Nee? Nou, Je kent goud wellicht in de vorm van juwelen, decoratie en munten. Mogelijk heb Je ook over het gebruik in industriële, electronische componenten gehoord, dit vanwege de voortreffelijke electrische geleidende eigenschap van goud.

Goud is een ongelooflijk krachtig en fundamenteel levenselixer en komt op natuurlijke wijze als sporenelement - vooral in de hersenen - voor.  Het is essentieel voor onze cellulaire gezondheid, onze levensenergie, jeugdigheid en zelfs - en in het byzonder ook - voor onze mentale toestand. Het gebruik in medische toepassingen verbreidt zich, vanwege zijn regenererende vermogen, heel snel.

Om Goud in het lichaam biologisch beschikbaar te maken, is ontdekt en, inmiddels ook algemeen aanvaard, dat Goud in de colloïdale toestand de meest effectieve voor ons lichaam is.

Door het speciale elektrische geleidingsvermogen bevrijdt Colloïdaal Goud Je lichaam van energetische blokkades, waardoor Je merkbaar meer levensenergie en mentale sterkte terugwint en zelfs zwaardere ziektes zich geleidelijk aan oplossen.

Colloïdaal Goud is een oplossing van zuiver gedistilleerd water met nanoscopisch kleine  partikels van 99.99% puur Goud, electrisch geladen m.b.v. electrodes. bodyRevitaliser Colloïdaal Goud-partikels in deze toestand zijn zo miniscuul - 10 nanometer om precies te zijn - dat ze eenvoudig door Jouw Lichaam kunnen “reizen” en in elke cel – zelfs in Je hersencellen! - kunnen komen en daar hun “werk” kunnen doen. Jouw eigen Immuunsysteem weet precies, waar het op elk moment het best gebruikt kan worden en leidt de partikels daarheen.

De 7 belangrijkste voordelen van bodyRevitaliser Colloïdaal Goud Regenerator:

1. Door zijn voortreffelijke electrische geleidingsvermogen wordt de cellulaire communicatie en de bloed-circulatie verbeterd. Ziektes ontstaan door energie-blokkades in Je lichaam. Als deze oa. door middel van Colloïdaal Goud worden opgelost, kan deze energie weer vrij doorstromen en kan Je Immuunsysteem de genezing in gang zetten. Het heeft een verjongende werking, omdat de celregeneratie beduidend verbetert.

2. Het regenereert Je klier-systeem en zorgt zodoende voor een effectievere productie van de benodigde enzymen en hormonen en daardoor een algehele verbetering van Je lichamelijke gezondheid.

3. Het versnelt de genezing van wonden en de andere huidaandoeningen. Breng het aan op zonverbrande huid, blauwe plekken, schaaf- of zelfs diepere wonden.

4. Het heeft een antioxidatieve werking (beschermt tegen de beruchte “vrije radicalen”), werkt ontstekingsremmend, ontgiftend, antibacterieel en helpt bij het oplossen van tumoren.

5. Goud maakt je beweeglijker, verbetert Je motorische vaardigheden, Je coördinatie-capaciteit, intelligentie, herinneringsvermogen en snelheid van begrip, stimuleert Je intuïtievermogen, zelfvertrouwen, waarnemingsvermogen, focus en creativiteit.

6. Het werkt energetiserend en harmoniserend op Je zenuwstelsel en heeft een  aktive-rend en ophelderend effect op Je stemming, Je emotionele en mentale gezondheid.

7. De effectiviteit van Colloïdaal Goud is nog nooit “teruggevallen”, omdat deze natuurlijke stof overal in de natuur voorkomt. Bacteriën, virussen en andere ziektever-wekkers ontwikkelen echter voortdurend meer resistentie tegen synthetische farma-ceutische antibiotica. Jouw lichaam onderneemt geen actie tegen en verspilt geen energie om Colloïdaal Goud uit Je lichaam te verwijderen: in tegendeel, Jouw Immuunsysteem neemt het "graag" op... en gebruikt het in honderden processen overal in Je lichaam.

Waarom bodyRevitaliser Colloïdaal Goud Regenerator?

8. bodyRevitaliser Colloidal Gold Regenerator bevat heel erg kleine - 10 nanometer - partikels bij een concentratie van ~10ppm en kunnen zodoende optimaal inwendig door de cellen van Jouw Lichaam worden opgenomen.

9. Vanaf nu kun Je het ook altijd en overal bij Je hebben: in Jouw Miron Ultraviolet-glazen 100ml Spray-flesje. Goed doseerbaar en zeer makkelijk uitwendig op Je huid te verspreiden.

10. Het is voor meer dan 2 jaar houdbaar in onze gesloten Miron Ultraviolet-glazen flesjes, waardoor het luchtdicht verpakt is en 99% van het licht wordt weggefilterd.

De geschiedenis van Colloïdaal Goud

Dit onschatbare geschenk van "Moeder Natuur" werd duizenden jaren geleden al door de Egyptische Farao’s, Grieken en Romeinen, Chinese en Indiase artsen ingezet. In Alexandria, Egypte, werd het gebruikt om het lichaam, de geest en de ziel te zuiveren. In de Middeleeuwen werd het door Paracelsus, de voorvader van de moderne farmacologie, gebruikt om medicijnen te produceren. Avicenna, heilige Hildegard van Bingen en tenslotte in de 19e eeuw ook bacterioloog Robert Koch prezen het aan als "het" levenselixer.

 

„Van alle elixers is Goud voor ons het edelste en belangrijkste. Goud kan het lichaam “onverslaanbaar” maken en houden... drinkbaar goud geneest alle ziektes, het vernieuwt cellen en weefsel en is essentieel voor honderden processen in Je lichaam.“ Paracelsus.

 

Aurum metallicum is een van de oudste geneesmiddelen in de menselijke geschiedenis - het "metaal van het licht". Sinds 1857 wordt Michael Faraday, de wereldberoemde Engelse arts, als de ontdekker van Colloïdaal Goud beschouwd. Ook in de 19e eeuw werd het zeer effectief als middel tegen alcoholisme ingezet. Genezers gebruiken deze stof al duizenden jaren, tegenwoordig in de tandheelkunde, sinds 1920 in de reuma-therapie en vooral ook in de homeopathie als middel tegen depressie, angst en uitputting.

 

De farmaceutische industrie koos er echter de afgelopen ~90 jaar voor, voor de medicijn-ontwikkeling andere methoden en stoffen te zoeken. In de afgelopen jaren is Goud echter terug in de schijnwerpers gekomen, ook omdat andere bedrijfstakken de buitengewone eigenschappen voor hun eigen toepassingen ontdekten. Tevens vond Kolloidgold nieuwe interesse bij in natuurlijke geneeswijzen geïnteresseerde homeopaten en goed-geïnformeerde mensen, zoals Jij en wij.

 

De wonderbaarlijke werking van bodyRevitaliser Colloïdaal Goud

Colloïdaal Goud werkt op cellulair niveau en bevordert de celcommunicatie en energie-productie in de mitachondriën. Bij regelmatige toevoer van deze goud-partikels, wordt zodoende het gehele lichaam geënergetiseerd met alle lichamelijke, mentale en emotionele positieve gevolgen vandien, vooral ook in de hersenen, het zenuwsysteem en de enzym- en hormoon-productie.

Ook verhoogt het het geleidingsvermogen van Je DNA en drijft Je Immuun- en regeneratie-systemen aan. Door de verbeterde doorstroming van energie wordt het lichaam zogezegd “opgewekt”. Er zijn diverse studies gedaan, waarin werd vastgesteld, dat Je intelligentie al na slechts drie maanden regelmatige inname van Colloïdaal Goud duidelijk verbetert en Je motorische coördinatie en beweeglijkheid optimaliseert. 

Colloïdaal Goud heeft vooral ook een verbetering van de productie van Glutathion en SOD tot gevolg: 2 belangrijke anti-oxidanten, die de “vrije radikalen” en de zogenaamde “super-oxiden” in Je lichaam opvangen, ontstekingen remmen (studie Abraham/Himmel) en duidelijke verbeteringen in de bestrijding van darm- en leverstoringen, artritis, rheuma, hartritmestoringen aantonen en ook bij ADHD worden duidelijke verbeteringen vastgesteld en dit alles zonder negatieve bijwerkingen. 

Suiker en allerlei andere schadelijke stoffen werken vooral ook negatief op het bindweefsel en de huid, waardoor de huid verslapt en rimpeling ontstaat. Colloïdaal goud toont duidelijke cel-regenererende effecten. Tot slot willen we nog de positieve effecten op de productie van melatonin door de pijnappelklier noemen, waardoor Je beter kunt slapen. Je pijnappelklier wordt ook wel het “derde oog” genoemd, hetgeen voor Je persoonlijke, spirituele ontwikkeling van essentieel belang is. 

Dit "spul" lijkt ons zinvol en er zijn serieuze bewijzen voor de positieve werking ervan. Hoe denk Jij erover? 

Samenstelling van bodyRevitaliser Colloïdaal Goud Regenerator

De enige ingrediënten, die benodigd zijn om Colloïdaal Goud te produceren, zijn gedistilleerd water en puur Goud. Door Goud-electrodes in het water onder stroom te houden, zetten zich Goud-partikels van ~10 nanometer in het water af. Ons Colloïdaal Goud heeft een concentratie van ~10 ppm.

Hoe kun Je de kwaliteit van Colloïdaal Goud controleren?

Colloïdaal Goud-partikels moeten in het gedestilleerde water blijven rondzweven en mogen niet als bezinksel in Je reservoir/fles liggen, omdat de electrische lading sterker dan de zwaarte-kracht zou moeten zijn. Colloïdaal Goud moet helder zijn. De partikel-grootte beïnvloedt de kleur van de oplossing en des te groter de partikels, des te donkerder (violet) wordt de vloeistof gekleurd en des te moeilijker zijn deze dan door Je lichaam opneembaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »