Geen producten gevonden...

Atmosferische Harmonisator

De bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator creëert d.m.v. Orgoniet, natuurlijke kristallen, koperen spiralen en -buizen een energieveld in een radius van tot wel 3 kilometer (3-dimensionaal) om de standplaats heen.

Op diverse websites worden zogenaamde "cloudbusters" of ook wel "chembusters" aangeprijsd, maar deze naamgeving zou de werking van onze Harmonisator niet volledig beschrijven.

Je kunt Je dit genoemde energie-veld voorstellen als een 3 kilometer grote - onzichtbare - koepel om Je heen.

De 1e hoofdfunctie is het voortdurend ioniseren en harmoniseren van de lucht - die Je inademt - binnen dit energie-veld.

De 2e hoofdfunctie is het voortdurend harmoniseren van de electronen om Je heen,  het wegdrukken van schadelijke electro-magnetische - en deels radioactieve - straling naar buiten toe en het omleiden van toestromende straling om dit energie-veld heen.

De sterkte en omvang van dit energieveld hangt af van de grootte en de compositie van de Harmonisator, die overigens volledig zonder stroom of speciale bouwvoorschriften - bij juiste plaatsing en gebruik - altijd werkt en nooit kapot zal gaan.

De Harmonisator werkt zo goed, dat bij rustig, droog weer, met weinig wind, zelfs een zichtbaar effect ontstaat: niet alleen de electro-magnetische straling maar ook de wolken boven Je huis worden  weggedrukt. (Wolken zijn in bepaalde weertechnische omstandigheden extra sterk electrische geladen. Daardoor worden ze door de bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator "beïnvloed" en ringvormig "weggedrukt". Als er veel wind is, is het effect minder goed zichtbaar, wat niet betekent, dat de werking minder is: de energie-"koepel" is dan alleen niet zo heel erg hoog.)  

Maar wat heb ik daaraan?

In één woord: bescherming, en wel, een zeer effectieve bescherming. Waar tegen? Hoofdzakelijk electromagnetische straling.

Zoals Je wellicht weet, worden we omgeven door een steeds grotere dichtheid aan electrische apparaten en mobiele zenders. We hebben tegenwoordig ook bijna allemaal een mobiele telefoon en thuis een WiFi-netwerk, waarmee we natuurlijk wonderbaarlijk goed met elkaar kunnen communiceren en interessante informatie kunnen vinden.   

Helaas is daardoor de hoeveelheid electromagnetische straling in de loop van de jaren echter zo enorm sterk toegenomen, dat ons lichaam er veel last van heeft en/of gaat hebben. Natuurlijk is er een groot verschil of Je in een kantoor met veel electrische apparaten en mobiele communicatie in een grote stad verblijft of dat Je meestal op het platteland of hoog in een bergregio in een bos woont.

Officieel liggen de stralingsniveaus van al deze electrische apparaten en vooral ook mobiele communicatie-zenders volgens de industrie en officiële toezichtsinstanties - natuurlijk! - onder de steeds weer naar boven bijgestelde grenswaarden en hebben geen "bewijsbaar" gezondheidsschadelijke "effecten". Als Je echter voorbij aan de "officiële gegevens" kijkt, hoor Je steeds vaker mensen klagen over hoofdpijn en moeheid overdag en slaapstoringen overnacht.

Het geplande - en deels al geactiveerde - nieuwe mobiele communicatie-netwerk van de vijfde generatie veroorzaakt een enorme verveelvoudiging van deze straling, die natuurlijk vanwege economische interessen wordt "weggepraat". In diverse gebieden wereldwijd, waar dit netwerk razendsnel wordt opgebouwd, hoor Je zelfs over bloedneuzen en andere directe "gezondheidsrelevante effecten". Uiteraard hebben hier onze kinderen en ouderen - door een verzwakt Immuunsysteem - het meeste last van. Je hoeft ons niet te geloven: we raden Je echter aan Jezelf in het "objectieve deel" van het Internet te informeren.

Natuurlijk laten wij graag eenieder genieten van de voordelen van deze communicatie-mogelijkheden, maar wij wensen Jou echter te beschermen tegen de schadelijke effecten ervan.

Daarom hebben we in de laatste jaren naar een oplossing gezocht en deze ook gevonden.

Dit product, de bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator zorgt op wonderbaarlijk eenvoudige wijze voor deze bescherming en harmonisering van Je leefomgeving en de lucht, die Je inademt.

We neigen het te vergeten, maar de lucht, die we inademen, is essentieel voor onze lichamelijke gezond... op z'n laatst na ongeveer 2 minuten... ;-)

Wat is dit voor een "ding"?

De bodyRevitaliser Atmosferische Harmonisator bestaat uit:

  1. een basis-module uit ~15 kilo uit orgoniet, in hars gegoten in de vorm van een ronde, balvormige  "bloemenpot" met 13 koperen buizen in de formatie van het heilige geometrische symbool  "Vrucht van het Leven", waaronder 13 188 MHz Tensor ringen (één per buis);

    Het orgoniet bestaat uit stukjes 23-karaat-goud, koper, tin, brons, staal, ijzer en aluminium, tevens bevat het geheel ook nog eens monoatomisch goud. Ter versterking van het energieveld bevat het ongeveer 1 Kilo natuurlijke kristallen waaronder Kyaniet, Seleniet, Shungiet, Rutielkwarts, Sneeuwkwarts, Rozenkwarts, Robijn, Zwarte Toermalijn, Ametrien, Topaz, Mookaiet, Rode Pyroop Garnet, Serpentiniet, Chiastolietenkruis, Turquoise, Lapis lazuli, Beryl, Aquamarijn, Aluin, Chalcedoon & Saffier.

  2. ter versterking en vergroting van het energieveld worden de ~20cm koperen buizen met een verbindingsstuk verlengd met - naar keuze - ofwel 180cm ofwel 70cm lange koperen buizen.

  3. als aanvullende versterkingsmaatregel worden deze (22mm) koperen buizen opgevuld met Bergkristal-granulaat (voor de 180m verlengingsbuizen is dit maar liefst 10 kilo!).

  4. het "kroonstuk" van de versterking van het energie-veld is de plaatsing van 13 stuks ~7cm grote dubbelpunt-bergkristallen, boven in de 13 koperen buizen. Tesamen vormen ze een combinatie uit de "Vrucht van het Leven" en - 3-dimensionaal - een obelisk.

  5. voor de stabilisatie van de buizen wordt daar overheen een koperen schaal geschoven, waarin Je ook nog eens Je persoonlijke kristallen energetisch kan laten opladen.

  6. Voor een stabiele plaatsing bieden we nog een 32cm grote ronde bodemplaat uit orgoniet aan.

 

En waar plaats Je dit "apparaat" het best?

De optimale plaats is in Je tuin, het beste onder een afdak, zodat er geen regenwater in de buizen kan komen => vooral in de winter bij vorst. Je kunt de basis-module direct op de grond plaatsen of op de basis-plaat voor het geval de grond geen stabiliteit biedt.

Als Je geen tuin hebt, kun Je de Harmonisator ook op een terras of balkon plaatsen, echter niet onder een afdak of balkon uit staalbeton. Als dit toch het geval is, plaats de Harmonisator dan zo ver mogelijk aan de buitenkant van het balkon.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »