Geen producten gevonden...

Colloidaal-Zilver-Groothandel

Wat is Colloidaal-Zilver?

Colloidaal-Zilver is een oplossing van zuiver gedistilleerd water met nanoscopische partikels van 99.99% puur zilver, die zich door electrische lading in het water afscheiden. bodyRevitaliser Colloïdaal-Zilver partikels in deze toestand zijn zo miniscuul - ~10 nanometer om precies te zijn - dat ze eenvoudig door Jouw Lichaam kunnen "reizen", in elke cel kunnen komen en daar hun "werk" kunnen doen.

Waar werd/wordt Colloidaal-Zilver voor gebruikt?

Reeds duizenden jaren geleden was de werking van zilver bij de farao's, koningen en adel uit Egypte, Griekenland en het Romeinse Rijk bekend en hebben er hun drinkwater mee ontsmet. Paracelsus diende zijn "zilverwater" in 1520 n.C. voor inwendig gebruik toe. Begin 20e eeuw werd vastgesteld, dat met Colloidaal-Zilver ziektekiemen kunnen worden bestreden, zonder enige vorm van bijwerking voor het menselijk lichaam. Tegenwoordig wordt het zelfs op het ISS-Ruimtestation gebruikt.

De byzondere werking van Colloïdaal-Zilver

Deze Zilver-deeltjes zijn zo miniscuul, dat ze makkelijk in virus-cellen en bacteriën binnen kunnen dringen. Daar aangekomen wordt de ziekteverwekkers zuurstof onttrokken, waardoor ze afsterven. Inmiddels is algemeen bekend, dat Colloidaal-Zilver heel effectief is. Moderne synthetische antibiotica vernietigen helaas niet alleen de ongewenste zoekteverwekkers, maar ook de goed bruikbare organismen en eigen cellen. Daar bovenop tenderen ziekteverwekkers steeds meer immuniteit tegen farmaceutische stoffen te ontwikkelen. Colloïdaal-Zilver laat nuttige organismen en cellen ongedeerd.

Hoe gebruik Je Colloidaal-Zilver?

Spray, na het schudden van het pipet-flesje, 3x in een groot glas water, roer het om en drink het iedere dag tussen twee maaltijden. Colloidaal-Zilver verblijft in Je lichaam, omdat het ook voor andere processen wordt gebruikt. Daardoor heeft het als bijkomend voordeel, dat Je Je preventief tegen binnendringende ziekteverwekkers kunt beschermen!

Voorzie nu ook Jouw klanten van bodyRevitaliser Colloidaal-Zilver: een eeuwenoud en steeds nog één van de effectiefste ontsmettingsmiddelen op Aarde!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »