Geen producten gevonden...

Magnesium-Badzout-Groothandel

Wat is er zo speciaal aan magnesium en waarvoor dient het?

Magnesium-Badzout komt uit een mijn in Noord-Nederland. 250 miljoen jaar geleden werd dit gebied de Zechstein-Zee genoemd. Magnesium is onontbeerlijk voor alle levende cellen, zenuwen, spijsverteringssysteem, bloed, huid en productie van meer dan 300 enzymen. Het lichaam kan het niet opslaan, dus is een dagelijkse aanvulling aan te bevelen. bodyRevitaliser Magnesium-Badzout - witte  - vlokken zijn goed oplosbaar in water.

Waarom zouden we extra Magnesium moeten innemen?

Ongeveer 90% van de wereldbevolking heeft een structureel Magnesium-tekort, hetgeen hoofdzakelijk komt uit de "mineraal-armoede" van ons voedsel en drinkwater. Spierkramp wijst op een nijpend tekort. Het Immuunsysteem verdeelt  het magnesium in Je lichaam aan de spijsvertering, enzym-productie, celmetabolisme en celdeling, bindweefsel, in Je hersenen, Je spieren en bindweefsel en honderden processen in Je organen, enz. Het is zowel inwendig als uitwendig in te nemen, echter Je spijsverteringssysteem kan bij lange na niet genoeg magnesium "verteren". Daarom bieden wij bodyRevitaliser Magnesium-Badzout aan.

Hoe gebruik Je Magnesium-Badzout voor?

bodyRevitaliser Magnesium-Badzout los Je op in 37°-warm-waterbad (lig- of voetbad), ~20 minuten. Dit magnesium wordt via Je huidporiën opgenomen en kan zodoende overal in Je lichaam worden gebruikt.

Voorzie nu ook Jouw klanten/gasten met het essentiële bodyRevitaliser Magnesium-Badzout.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »