Geen producten gevonden...

Marine-Phytoplankton

Wat is Marine-Phytoplankton?

Plankton is het voedsel voor de vissen in de oceaan. Marine-Phytoplankton bestaat uit microscopische organismen die in de bovenste laag van de oceanen leven. Hun cellen bevatten chlorofyl hetgeen het zichtbaar maakt. Hun energie krijgen ze van de Zon (fotosynthese) en de mineralen en vitaminen uit het zeewater.

Het is het oorspronkelijkste, meest perfecte, krachtigste en essentiëlste voedsel van Moeder Natuur op Aarde en is verantwoordelijk voor de productie van ~90% van de zuurstof op Aarde. Oceans Alive Marine-Phytoplankton is een vloeistof bestaand uit superzuiver water met vers Phytoplankton in een Miron UV-Glazen pipetflesje, zodat Je het altijd mee kan nemen.

Wat doet Marine-Phytoplankton voor Je?

  • Je geeft Je lichaam een "infuus" met meer dan 100 levende, eetbare, organische voedingsstoffen (vitaminen, biologisch beschikbare mineralen, alle aminozuren, essentiële vetzuren, etc.)!
  • ondersteunt & houdt een gezond hart in stand,
  • bevordertt Je hersenfunctie aanzienlijk,
  • normaliseert Je cholesterol en bloeddruk,
  • stabiliseert Je bloedsuikerspiegel en
  • Je zult Je er beduidend fitter en levendiger door voelen!

Hoe consumeer Je Marine-Phytoplankton?

Heel eenvoudig: Je doet de inhoud van het pipetbuisje in een glas water (Aanbeveling: natuurlijk kokoswater vanwege de smaak) en drinkt het iedere dag na Je ontbijt, zodat Je de hele dag profijt hebt van al deze nieuwe energie!

Bestel nu ook dit krachtigste Superfood op Aarde!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »