Geen producten gevonden...

Ons unieke concept

Intro

Nadat we het principe >Zuiveren >Mineraliseren >Energetiseren voor ons concept van aquaRevitaliser hadden gedefiniëerd voor Jouw water, ontstond het idee, dat we dit principe ook kunnen toepassen op Jouw lichamelijke gezondheid.

De redenering is, dat als “aqua” in “aquaRevitaliser” voor Jouw water hierbij centraal staat, is Jouw lichaam – “body” – het centrale onderwerp in “bodyRevitaliser”. En zoals Je ziet is daar ons bovenstaande logo uit ontstaan.

Wat is ‘revitaliseren’?

Revitaliseren is het verzamelbegrip voor het volledige proces vanaf zuiveren, mineraliseren tot en met energetiseren.

Na een uitgebreide meerjarige studie van reeds uitgevoerde wetenschappelijke onderzoeken zijn we tot onze volgende basisprincipes gekomen:

Onze Doelstelling

Wij stellen ons tot doel én het is onze intense wens Jouw eigen Immuunsysteem te helpen Je lichaam te revitaliseren en een perfecte, voortdurende, jeugdige, lichamelijke en mentale gezondheid te bereiken én in stand te houden.

Ja, maar wat moet IK daarmee, zul Je misschien zeggen?

We nemen aan dat Je geïnteresseerd bent in een goede gezondheid, misschien zelfs wel in een perfecte, voortdurende, jeugdige, lichamelijke en mentale gezondheid.

Of wij aan het dagdromen zijn?

Nou, nee: in tegendeel, we hebben namelijk vastgesteld, dat het mogelijk is, dit doel te bereiken. Vele mensen hebben de natuurlijke bronnen van onze Aarde terug ontdekt en voelen zich daarmee veel levendiger en lichter. Uiteraard is het belangrijk een juiste balans te vinden en daar hoopt bodyRevitaliser Jou mee te mogen helpen.

OK, laten we even aannemen dat Je gelijk hebt: hoe?

Nu, zoals ook in het aquaRevitaliser-totaalconcept verklaard, kun Je het best eerst zuiveren, voordat Je (re-)mineraliseert en kun Je het best ook eerst (re-)mineraliseren, voordat Je begint met energetiseren.

Wat moet ik me bij ‘zuiveren’ voorstellen?

In de hedendaagse wereld en Je eigen leefomgeving is helaas niet meer alles zo “schoon” als Je zou denken en durven hopen. Niet alleen Je water, maar ook de lucht die inademt en hetgeen Je eet en drinkt zijn sterk onderhevig aan vele gezondheidsrelevante schadelijke stoffen en bacteriën, virussen en verschillende andere schadelijke invloeden, zoals electrosmog.

Het heeft geen enkele zin nu heel erg angstig te worden en naar extreme maatregelen te grijpen en Je bewegings- en keuzevrijheid te beperken. Wat Je wel kunt doen, is actie ondernemen om Je lichaam van al deze schadelijke invloeden te bevrijden.

Allereerst is het natuurlijk zinvol om Je lichaam zo min mogelijk te belasten met deze schadelijke invloeden. We kunnen Je suggesties doen hoe Je bepaalde gevaren kunt vermijden, waarna we Je met onze producten helpen het zuiveringsproces te ondersteunen: we zijn op zoek gegaan naar de effectiefste middelen om het thema “zuiveren van Jouw lichaam” voor Jou te verzorgen. Hierbij gaat het zowel om producten voor uitwendig als inwendig gebruik. Ieder product is op dit moment het – ons bekende – effectiefste product om bepaalde schadelijke invloeden te behandelen.

Lees hier meer over.

Wat moet ik me bij "(re-)mineraliseren" voorstellen?

Als dan Je lichaam – grotendeels – van deze schadelijke stoffen is bevrijd, is het zaak Je voorraad noodzakelijke mineralen aan te vullen, zodat Je Immuunsysteem zijn werk goed kan uitvoeren. Deze mineralen kun Je beschouwen als de bouwstenen en basis voor duizenden processen in Je lichaam: van vertering van Je voedsel tot en met de productie van enzymen en hormonen.

Wat moet ik me bij ‘energetiseren’ voorstellen?

Alhoewel mineralen als de essentiële bouwstenen kunnen worden beschouwd, zijn er nog een heleboel andere stoffen, die Je Immuunsysteem in staat stellen Je gehele lichaam te energetiseren. Je kunt hierbij denken aan vitaminen, vetzuren en aminozuren, die ervoor zorgen, dat Je Je dagelijkse activiteiten moeiteloos kunt uitvoeren en Je Je fit voelt. Lichamelijke fitheid vormt ook de basis voor Je mentale fitness.

Zelfbescherming en –genezing…

Stiekem voegen we nog een vierde categorie toe…

in de vorige 3 categoriën zijn we er steeds vanuit gegaan, dat Je over het algemeen “gezond” bent. Helaas is dit niet voor iedereen de realiteit. En diegene, waarvoor dit geldt, willen we natuurlijk niet in de “regen” laten staan.

IN TEGENDEEL. Alhoewel de in het voorgaande genoemde producten reeds een verbetering van Je gezondheid zouden moeten bieden, en, om niet steeds weer achteraf te moeten “re-ageren”, wensen we Je eveneens te helpen, Jezelf vóóraf tegen acute gezondheidsbedreigingen te beschermen. Tijdens onze zoektocht naar nieuwe producten voor – door Jou en anderen – aangedragen gezondheidsproblemen vinden we steeds weer interessante natuurlijke producten.

Zoals reeds gezegd, is Jouw gezondheid ons doel en wij beschouwen Jouw eigen Immuunsysteem als Je “inwonende dokter”, die sinds Je geboorte alles heeft meegemaakt en precies “weet” wat Je nodig hebt. Vandaar dat we voor diverse “gezondheidsvragen” op zoek zijn gegaan en diverse zeer effectieve producten hebben gevonden, waarmee Jouw Immuunsysteem wel “raad” weet en daarmee het herstel van Je gezondheid binnen handbereik brengt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »