Geen producten gevonden...

Himalayazout-Producten

Algemene voordelen van Himalaya-zout

Himalaya-kristalzout is verre superieur aan traditioneel gejodeerd zout. Himalaya-zout is miljoenen jaren oud en zuiver, onberoerd door veel van de gifstoffen en verontreinigingen en zelfs radioactiviteit, die in andere vormen van oceaanzout doordringen. Het Himalaya-kristalzout staat in de Himalaya-regio bekend als “wit goud” en bevat dezelfde 84 natuurlijke mineralen en elementen die in het menselijke lichaam worden gevonden.

Himalaya-Kristalzout: de voordelen voor de gezondheid

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat Himalaya-zout veel genezende eigenschappen heeft. Het gebruik wordt nu internationaal onderschreven door cardiologen, neurologen, diëtisten en onderzoekers. De lange lijst met gezondheidsvoordelen van het gebruik van natuurlijk Himalaya-zout omvat:

  • regeling van de hoeveelheid water in het lichaam voor het juiste functioneren,
  • bevordering van een stabiele pH-balans in de cellen, met inbegrip van de hersenen,
  • zorgt voor een uitstekende gezondheid in verband met de bloedsuikerspiegel,
  • vergrote opnamecapaciteiten van voedingselementen in het darmkanaal,
  • ondersteuning van een gezonde ademhalingsfunctie,
  • vermindering van krampen en verhoging van de sterkte van het bot,
  • natuurlijke bevordering van een gezonde slaap,
  • bevordert de gezondheid van nier en galblaas.

bodyRevitaliser Himalaya-kristal-, steen- & badzout…

…is de zuiverste vorm van Himalaya-zout die Je kunt vinden. Ongeveer 250 miljoen jaar geleden door de natuur gemaakt in een periode met een oorspronkelijk ongeschonden milieu. Zorgvuldig met de hand geselecteerd voor de hoogste kwaliteit in kleur, helder-heid, en zuiverheid. De bron van ons Himalaya-zout is een ontginning die uitgevoerd wordt door de PMDC Salt Mines Corp., die een gewetensvolle betrokkenheid heeft bij gezonde kwaliteit en de planeet. Het is in het Salt Range-gebied in Pakistan het enige bevoegde bedrijf met ISO 9001- & HACCP-certificatie.

De samenstelling van het zout voldoet aan de Codex Alimentarius-richtlijnen. Het zout verkeert in zijn natuurlijke staat, is pH-neutraal tot matig alkalisch (pH 7,2), is vrij van verwerkingschemicaliën en conserveringsadditieven en gecertificeerd organisch. Het bevat alle natuurlijke mineralen, is zeer mild van smaak en wordt verpakt in Duitsland, waar het voortdurend wordt gecontroleerd door het Bioanalytische instituut in Hamburg-Duitsland.


Bestel nu Himalaya-Zoutproducten van bodyRevitaliser.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »