Geen producten gevonden...

Himalaya-Zoutplaat

Hét nieuwe koken met de bodyRevitaliser Himalaya-Zoutplaat!

De zoutplaat dient uitstekend als kook-, warmhoud- óf koelplaat. Heet, op de BBQ of in de oven voor heerlijk vlees, vis & groenten. Op kamertemperatuur voor rauwkost, sushis en andere hapjes. Koud uit de diepvries voor salades, desserts en fruit-hapjes voor het buffet. De Himalaya-Zoutplaat behoudt zijn temperatuur heel lang, ideaal voor aan tafel en op het buffet en geeft elk gerecht een vleugje supergezond Himalayazout - met wel 84 natuurlijke mineralen ("gewoon zout" biedt maximaal 5 mineralen, zeezout is vaak verontreinigd).

Voor wie is de Himalaya-Zoutplaat bedoeld?

Chef-koks over de hele wereld hebben de onvervalste smaak en gezonde en natuurlijke kruiderij reeds ontdekt en hebben al vele recepten ontwikkeld. De Himalaya-Zoutplaat is echter voor iedereen, want deze is heel eenvoudig in het gebruik. Experimenteer samen creatief Je mooie en gezonde nieuwe culinaire gerechten. Er zijn talrijke mogelijkheden en Je kunt ook Je eigen recepten ontwikkelen!

Koken met een Himalaya-Zoutplaat is heel voordelig!

Doordat Je deze tot wel 60 keer kunt gebruiken, kost Je dat minder dan €0,30 per gebruik.

Bestel nu Jouw bodyRevitaliser Himalaya-Zoutplaten en ontvang een hele serie voorbeeldrecepten en een uitgebreide productbrochure met een hoop tips & tricks!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »