Geen producten gevonden...

Superfoods

Superfoods zijn het perfecte antwoord van de Natuur op de vraag van bodyRevitaliser Jouw lichaam te willen helpen zich te energetiseren.

Waarom zijn Superfoods zo byzonder?
De vraag is eigenlijk, waarom we van Superfoods moeten spreken. De hoofdredenen daarvoor zijn:

  • "normale" levensmiddelen hebben nog maar een fractie van de benodigde voedingsstoffen in vergelijking tot 50 jaar geleden;
  • de "normale" landbouwgrond is bijna volledig uitgeput door mono-cultuur en verontreinigd door verdelgingsmiddelen en het oppervlaktewater.
  • de industriële manier waarop niet alleen de groenten, fruit, kruiden maar ook het vee wordt "verwerkt" (geraffineerd, gesteriliseerd/verhit, gefilterd, etc.) zorgt ervoor, dat de nog aanwezige voedingsstoffen grotendeels worden "vernietigd".

BodyRevitaliser Superfoods zijn - zonder uitzondering - biologisch geteeld, vrij van alle denkbare schadelijke stoffen, conserverings-, kleur- en toegevoegde smaakstoffen en zodoende "puur natuur".

Daarom leveren onze Energetiseringsproducten Je Immuunsysteem:
- alle 20 essentiele aminozuren,
- alle belangrijke vetzuren, Omega 3, 6 en 9 in optimale combinatie,
- alle essentiele Vitaminen en enzymen, direct uit de Natuur, met de hand en zonder verhitting verwerkt, vrij van kleur- en smaakstoffen, biologisch gecertificeerd en - uiteraard - vrij van elke denkbare vorm van schadelijke stoffen.

Stiekem hebben we hier nog een product toegevoegd, wat wonderbaarlijk genoeg een extra functie met zich meebrengt: infectie-blokker: Dr. Pandalis Infectblocker.

Bestel nu Jouw bodyRevitaliser Superfoods en lever zodoende Je Immuunsysteem alle benodigde middelen om het in staat te stellen Je perfecte gezondheid te herstellen en in stand te houden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »