Geen producten gevonden...

Waarom eet iedereen Bio-Chiazaad?

Populariteit van Bio-Chiazaad

2013 was zonder twijfel het jaar van het Bio-Chiazaad in de gezondheidsbewuste kringen. Voor een bepaalde periode heeft lijnzaad die rol gespeeld. En 2012 kan "het jaar van de boerenkool" worden genoemd. Maar deskundigen zijn het erover eens dat het jaar 2013 tot Chia behoort. Bio-Chiazaad is al meerdere jaren in speciaalzaken te verkrijgen, maar ze beginnen nu pas aan populariteit te winnen. Het is een oud gewas, maar omdat de zaden zo flexibel zijn en een hoog Omega-3 gehalt hebben, worden ze in steeds meer markten in het assortiment opgenomen.

Inderdaad. Er is Bio-Chiazaad, gemalen Bio-Chiazaad, Chia-repen, Chia-snacks, Chia-dranken. In de supermarkt huisvest alleen al het gangpad met dranken vier verschillende merken Bio-Chiazaad-dranken. Al deze producten zijn een antwoord op een hoge vraag. Mensen zijn op zoek naar Bio-Chiazaad in alle vormen. Sommige mensen zijn op zoek zijn naar de zaden zelf en sommigen zoeken naar de producten. Mensen willen het zichzelf makkelijk maken.
 

"Makkelijk" kan precies zijn wat Bio-Chiazaad zo populair maakt in de gezond-voedsel-kringen. Hoewel het als pudding kan worden gebruikt of als een ei-vervanger voor het veganistisch publiek, dezelfde voordelen kunnen simpelweg worden gevonden door een theelepel over Jouw yoghurt, havermout of smoothie te strooien. En sommige mensen voegen het simpelweg toe aan hun drinkwater.

In tegenstelling tot lijnzaad, hoeft het Bio-Chiazaad niet te worden gemalen en worden ze niet ranzig zoals dat bij lijnzaad het geval is. Men zou slechts een kleine hoeveelheid hoeven te eten, maximaal 60 gram per dag, omdat Bio-Chiazaad een erg hoog vezelgehalte heeft dat in te grote hoeveelheden kan leiden tot maagklachten.

Toonaangevende voedingsdeskundigen zijn het eens dat een kleine hoeveelheid Bio-Chiazaad erg lang meegaat, en voordelen heeft voor diegenen die een paar kilo's willen afvallen. Aangezien het een grote bron voor vezel is, zal Bio-Chiazaad Je langer vol houden en Je van teveel eten weerhouden. Je hebt dat volle gevoel in Jouw maag, omdat, wanneer Je water toevoegt aan Bio-Chiazaad, dit een geleiachtige substantie vormt, hetgeen een langere tijd in beslag neemt om te verteren, dus zal dit gevoel van volheid een langere periode kan aanhouden, tot wel 5 uur. Je zult minder veel eten en minder neigen tot het snoepen. Als Je Bio-Chiazaad vóór een maaltijd eet, zul Je bij de volgende maaltijd minder eten. Het voegt veel voedingswaarde toe zonder teveel voedsel aan Jouw dieet toe te voegen.


En hoewel de dranken in het bijzonder aangenaam en vullend zijn, kunnen ze niet worden aanbevolen als vervanging voor een maaltijd, omdat het niet het volledige spectrum noodzakelijke voedingsstoffen en calorieën zal dekken. Het is een geweldige toevoeging en als vervanging voor een snack is het gewoon perfect.


Voor zwangere vrouwen verstrekt Bio-Chiazaad de noodzakelijke Omega-3 voor de ontwikkeling van baby's, en voor de gezondheid van de hersenen. Veel vrouwen zijn terecht bezorgd over het eten van vis vanwege kwikzilver. Daarom biedt Bio-Chiazaad een geweldige manier om Omega-3 op te nemen zonder hierover bezorgd over te hoeven zijn.

Bio-Chiazaad is ook geweldig voor kinderen. Voeg een beetje water toe en (natuurlijk, alstublieft!) fruitsap en ze zullen genoeg energie hebben voor een lange middag, waarbij ze makkelijk de andere kinderen voorbijstreven die nog steeds het "snoep-dieet" volgen…

Dus, zou ik Bio-Chiazaad moeten eten?

bodyRevitaliser zou willen zeggen, dat mensen met een erg lage bloeddruk en die bloed-verdunnende medicijnen innemen, voorzichtig te werk moeten gaan, echter voor de rest onder ons, is onze mening dat de voordelen van Bio-Chiazaad sterk opwegen tegen welke negatieve factoren dan ook. Uiteraard ligt beslissing natuurlijk bij Jou ;)

Maar wij kunnen alles aanbevelen... Jouw eigen persoonlijke ervaring is de beste manier om op deze vraag antwoord te geven...

Ontdek nu zelf hoe goed Bio-Chiazaad Jouw lichaam doet!

Hoofdpagina | Volgende pagina: Bio-Chiazaad in een Afslankdieet | Vorige pagina: Belangrijke Inhoudstoffen van Bio-Chiazaad

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »