Geen producten gevonden...

Hoe Bio-Chiazaad Je kan helpen Je lichaamgewicht onder controle te krijgen?

Hoe werkt dit?

bodyRevitaliser Bio-Chiazaad absorbeert water tot 12 keer het eigen gewicht en zet uit om Jouw eetlust te beperken, dus door slechts 30 gram Bio-Chiazaad aan Jouw dieet toe te voegen, kan de opname van calorieën behoorlijk worden gereduceerd en helpt bij het verlagen van de energiedichtheid (of calorieën) van het voedsel, en verdubbelt daarbij ook nog eens de hoeveelheid vezel dat Je opneemt.

Bio-Chiazaad is “super”, omdat het, zoals superfruit, de maximale hoeveelheid voedingsstoffen levert met een minimum aan caloriëen. De zaden helpen Je sneller vol en Je minder vaak en over een langere periode – minimaal 4 uur - hongerig te voelen.

Daardoor wordt het absorberen van calorieën het Bio-Chiazaad een geweldige hulp voor een afvaldieet. Ze absorberen het water, hetgeen we drinken, zodat het langer in ons systeem wordt vast gehouden, waardoor het zeer effectief voor de hydratatie van ons lichaam is.

Hongergevoel?

Ons lichaam zal dikwijls signalen van "honger" uitzenden, terwijl het eigenlijk om daarmee een poging te doen om water binnen te krijgen. Dit is één van de grootste oorzaken voor overgewicht: we eten te veel en drinken te weinig.

Bij gebruik in recepten of verspreid over een maaltijd, zal Bio-Chiazaad Jouw voedsel omzetten tot een constante, solide bron van energie, er zullen dus minder "suiker-pieken" en stemmingswisselingen ontstaan.

Het gel om de zaden heen is het geheim van Chia's effect op de eetlust: door middel van het produceren van verzadiging of een bevredigend gevoel van volheid, hoef Je dus voor een langere periode niet te eten en helpt Bio-Chiazaad het bekende hunkeren naar voedsel tussen maaltijden te reduceren. Dat is de reden, waarom Chia een reputatie heeft ontwikkeld als voedsel voor afslanking.

De buitenste laag van Bio-Chiazaad zwelt op om een gel te vormen, wanneer het wordt gemengd met vloeistoffen, in het byzonder drinkwater. Bio-Chiazaad kan ook worden gebruikt om eieren te vervangen in recepten om het cholesterol te verlagen en het voedings-gehalte van het gerecht en gebakken producten te verhogen. Om Chia als Ei-vervanger te gebruiken, meng Je 1 eetlepel Bio-Chiazaad met minimaal 6 eetlepels water en laat het 15 minuten rusten.

Probeer nu zelf met Bio-Chiazaad af te vallen!

Diabetes

Zoals reeds gezegd, Bio-Chiazaad staat bekend om tot 12 keer uit te zetten in omvang als een gelachtige substantie. Dit kan helpen om koolhydraten langzaam vrij te geven, hetgeen helpt bij het reguleren van het bloedsuiker. De unieke combinatie van oplosbaar en niet oplosbaar vezel zorgt samen voor een tragere omzetting van zetmeel in suiker in Jouw lichaam.

Dit nieuwe Superfood heeft bewezen te assisteren bij het voorkomen van diabetes type 2 en helpt diegenen, die al diabetici zijn, om een goede gezondheid en de controle daarover te behouden, vanwege het vermogen van Chia om de spijsvertering te vertragen.

De geleiachtige omhulling die Bio-Chiazaad ontwikkelen, wanneer het aan vloeistoffen wordt blootgesteld, kan ook bloedsuiker-pieken voorkomen. Het toevoegen van Bio-Chiazaad bewijst zeer goed te werken, wanneer het wordt gecombineerd met een verstandig dieet en de eventueel noodzakelijke medicijnen.

Doe nu zelf de proef op de som met Bio-Chiazaad!

Hoofdpagina | Volgende pagina: Hoe kun Je Bio-Chiazaad? | Vorige Pagina: Waarom eet iedereen Bio-Chiazaad?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »