Geen producten gevonden...

Himalaya-Kristalzout-Groothandel

Wat is het byzondere aan Himalaya-Kristalzout?

Het miljoenen jaren oude Himalaya-Kristalzout is met zijn 84 natuurlijke mineralen verre superieur aan normaal gejodeerd zout. Het is absoluut zuiver, onaangetast door de vele hedendaagse gifstoffen en verontreinigingen en het is zelfs vrij van radioactiviteit, hetgeen van andere zeezout-varianten helaas niet meer kan worden gezegd. Dit, omdat het al die tijd diep onder de grond was opgeslagen.

Himalaya-Kristalzout heeft een heel fijne molecuulstruktuur, waardoor het direct door het lichaam wordt opgenomen. Het Himalaya-Kristalzout helpt Je Immuunsysteem de pH-balans in de cellen en bloed, nieren en galblaas te bevorderen.

Waar kunnen Je klanten Himalaya-Kristalzout voor gebruiken?

In principe gebruik Je Himalaya-Kristalzout overal daar, waar Je normaal kookzout zou gebruiken. Door de fijne maling van 0,3-0,5mm kun Je heel precies doseren. Het blijft minstens 5 jaar vers, zodat Je gerust een voorraad kunt aanleggen. Het is krachtiger van smaak als normaal kookzout, zodat Je ook nog eens minder hoeft te gebruiken. Dus Je vindt dit supergezonde Himalayazout in de keuken en op de tafels in het restaurant of bij de klanten thuis.

Voorzie nu ook Jouw klanten en gasten met het supergezonde bodyRevitaliser Bio Himalaya-Kristalzout (5 jaar houdbaar).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »