Geen producten gevonden...

Magnesium-Badzout

Wat is Magnesium-Badzout en waarvoor dient het?

Magnesium-Badzout wordt gedolven in een mijn in Noord-Nederland, een gebied wat 250 miljoen jaar geleden de Zechstein-Zee heette: Magnesium is essentieel voor al Je cellen, zenuwen, spijsverteringssysteem, bloed, huid en productie van >300 enzymen. Aangezien het lichaam magnesium niet kan opslaan, is een dagelijkse aanvulling sterk aan te bevelen. bodyRevitaliser Magnesium-Badzout bestaat uit witte vlokken en is goed oplosbaar in water.

Waarom Magnesium-Badzout als "supplement" zinvol is?

Een structureel Magnesium-tekort bestaat bij ongeveer 90% van de wereldbevolking. Oorzaak daarvan is hoofdzakelijk de "mineraal-armoede" van ons voedsel, drinkwater en landbouwgrond. Als Je spierkramp hebt, is Je tekort al behoorlijk nijpend. Je Immuunsysteem gebruikt het in Je lichaam beschikbare magnesium in de spijsvertering, enzym-productie, celmetabolisme en celdeling, bindweefsel, in Je hersenen, Je spieren en bindweefsel en honderden processen in Je organen, enz. Je kunt het zowel inwendig als uitwendig nemen, maar Je spijsverteringssysteem kan niet zoveel magnesium "verteren" als Je nodig hebt. Vandaar bodyRevitaliser Magnesium-Badzout.

Hoe gebruik Je Magnesium-Badzout?

bodyRevitaliser Magnesium-Badzout doe Je in een 37°-warm-waterbad (lig- of voetbad), ga er voor ongeveer 20 minuten in liggen. Het magnesium wordt via de huidporiën opgenomen en kan zodoende overal in Je lichaam worden gebruikt. Neem nu zelf de proef op de som en bestel Jouw eigen bodyRevitaliser Magnesium-Badzout.

Uitgebreide documentatie lezen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »