Geen producten gevonden...

Zeoliet-Ontgiftingsmineraal

Wat is het?

Gemicroniseerd Natuurlijk Geactiveerd Clinoptiloliet Zeoliet:

Zeoliet is een kristalachtig extreem poreus mineraal. Het komt in de natuur voor. Er zijn ongeveer 160 types natuurlijke en synthetische Zeolieten. De natuurlijke vorm ontstond miljoenen jaren geleden, toen actieve vulkanen uitbarstten en hete lava en as van de daaropvolgende explosies in zout water terecht kwamen. De sterke structuur van Zeoliet is gevormd door dit mengsel van hete lava en zout-alkalisch water.

Geschiedenis van Zeoliet

De term "Zeoliet" is voor het eerst gebruikt in 1756 door de Zweedse mineraloog Axel Fredrik Cronstedt, die observeerde, dat wanneer stilbiet snel verhit werd, er een grote hoeveelheid stoom vrij kwam van water dat geabsorbeerd was door het materiaal. Dit proces ontstaat, wanneer hete lava in aanraking komt met zout water. De naam "Zeoliet" komt van de Griekse woorden voor "koken" en "steen".

Sterke en unieke structuur van Zeoliet

Zeoliet heeft een unieke structuur, vergelijkbaar met een honinggraat. Elke kleine porie in elk compartiment van een Zeoliet-fragment is negatief geladen, wat er toe leidt, dat andere positief geladen moleculen erdoor worden aangetrokken en aangedokt. Ze worden in deze poriën opgenomen en vastgezet. De sterke kooivormige structuur van Zeoliet voorkomt, dat het breekt en beschermt de band tussen Zeoliet en de positief geladen moleculen die erin opgesloten zijn.

Verpulverd of gemicroniseerd?

De kwaliteit van een Zeoliet supplement hangt erg af van de verwerkingsmethode. Het kan worden vermalen of gemicroniseerd. Vermalen gebeurt door machines direct bij de mijn, waarbij machines gebruikt worden om het Zeoliet tot poeder te verpulveren. Bij verpulvering wordt de honingraatstructuur van Zeoliet vaak in kleine fragmenten afgebroken. Hierdoor lijkt het niet meer op Zeoliet en is het niet meer bruikbaar als medisch hulpmiddel. Bij het microniseren daarentegen wordt de structuur van Zeoliet behouden. Dit proces vraagt om gespecialiseerde machines, die lasers gebruiken om door de stukken Zeoliet te snijden. Gemicroniseerde Clinoptiloliet is zeer veilig en zal Je helpen Jouw lichaam te ontgiften. Je kunt zelf testen welke methode gebruikt is: wanneer het Zeoliet grof aanvoelt als zand, is het gemalen. Gemicroniseerd Zeoliet is veel zachter en voelt meer aan als bloem.

Verschillende soorten Zeoliet

Gebaseerd op het specifieke mineraal, dat vrijkomt bij de aanraking tussen lava en zout water, ontstaan verschillende soorten Zeoliet. Hoewel Zeoliet ook industrieel voor specifieke industriële chemische doeleinden wordt geproduceerd, houden wij het, zoals Je weet, bij de intelligentie van de Natuur!

Er zijn verschillende soorten Zeoliet, die geclassificeerd zijn in die categorieën: vezelachtig, bladachtig en kristalachtig. Enkel één categorie is veilig om te gebruiken: "Clinoptiloliet". Zeoliet gezondheidshulpmiddelen zouden alleen uit natuurlijke kristalachtige Clinoptiloliet mogen bestaan.

Samenstelling bodyRevitaliser Zeoliet Ontgiftingsmineraal:

Siliciumoxide ~65%, Water ~14%, Aluminiumoxide ~12% (vast in de structuur verankerd), Natriumoxide ~5%, minimale hoeveelheden Kalium-, Barium-, Ijzer- en Calciumoxide. (Aangezien het om een natuurlijk product gaat, kan de samenstelling tussen verschillende productiecycli licht variëren.)

Waar kan het voor worden gebruikt?

Zeoliet vindt vele verschillende toepassingen:

Industrieel gebruik:

  • Als filter voor radioactieve vloeistoffen, water en containers (deze kunnen in een dikke laag Zeoliet poeder worden ingekapseld om de radioactieve inhoud te isoleren),
  • voor lange-termijn-opslag van gecomprimeerd biogas,
  • in de petrochemische industrie wordt het gebruikt als gealkaliseerde toevoeging voor producten,
  • als basis voor wasmiddelen en in vaatwasserfilters,
  • als toevoeging in het productieproces van warm asfaltbeton.

Gezondheidsdoeleinden, met gebruik van natuurlijke Clinoptiloliet:

  • filteren van water en ontgiften (>aquaRevitaliser Zeoliet Filter Mineraal),
  • op natuurlijke wijze ontgiften van Jouw lichaam,
  • alkaliseren of neutraliseren van een "verzuurd" lichaam of zure maag,
  • maag kalmeren na een (te) overvloedige maaltijd,
  • radioactieve materialen aantrekken/binden (succesvol geïmplementeerd in radioactieve zones in Oekraïne, USA en Rusland). Realiseer Je, dat in sommige gebieden met zware industrie inderdaad (licht) radioactief water uit de kraan komt.

Wat kan het voor Jou betekenen?

Bij menselijke consumptie is Zeoliet in staat allerlei soorten positief geladen gifstoffen aan te trekken, zoals zware metalen, chemicaliën en farmaceutische stoffen die in Jouw lichaamscellen, weefsel en organen verblijven. Deze stoffen worden vervolgens uit Je lichaam getransporteerd en bevrijd van "afval", waardoor het bloed beter in staat is voedingsstoffen (en Zeoliet) in de cellen af te leveren en te verwerken. "Afval" belemmert de normale werking van cellen en organen. Het Zeoliet wordt opgeladen met de geabsorbeerde schadelijke stoffen, en is daarmee in staat zich veilig door het lichaam te verplaatsen om uiteindelijk uitgeleid te worden.


Dit natuurlijke proces met dit natuurlijke materiaal is in de natuur beschikbaar en helemaal perfect: verbeteringen door de menselijke intelligentie zijn niet benodigd!

De vijf belangrijkste voordelen van bodyRevitaliser Zeoliet:

1. Het is 100% veilig:

alle sporen van de gifstoffen verdwijnen uit het lichaam binnen 6 tot 8 uur. Het is veilig voor iedereen, inclusief kinderen, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en zelfs Je huisdieren. Het is ook veilig om te gebruiken in combinatie met de meeste medicijnen, zo lang die niet op zware metalen zijn gebaseerd. Maar zoals altijd weet Je dat Je eerst met Jouw arts zou moeten overleggen.

2. Het verwijdert zware metalen & gifstoffen:

gemicroniseerd Zeoliet heeft de perfecte moleculaire structuur voor het vasthouden en verwijderen van zware metalen uit het lichaam zonder dat het gezonde ionen en mineralen verwijdert. Veel mensen melden een gevoel van verhoogde energie, helderheid en vitaliteit na het verwijderen van de verzamelde zware metalen uit het lichaam.

3. Het helpt de pH-waarde van Je lichaam te neutraliseren

tot een gezonde alkaliteit: wanneer gemicroniseerd Zeoliet in het lichaam komt, zorgt het voor een alkalische verandering van het systeem (pH 7.35 tot 7.45), de optimale pH waarde voor Je lichaam. Zeoliet trekt overbodige protonen aan, die tot dan toe zuurheid veroorzaken. Daarmee help Je Je lichaam vele aandoeningen te voorkomen.

4. Het kan helpen het risico op ziektes te reduceren:

er is duidelijk bewijs dat gemicroniseerd Zeoliet gifstoffen verwijdert, die ziektes kunnen veroorzaken. meer als 75% van onze ziektes zijn gerelateerd aan schadelijke stoffen. Dit betekent niet dat Zeoliet een behandeling is tegen ziektes, maar het is een zeer effectief, natuurlijk en niet-agressief hulpmiddel om in de behandeling te integreren.

5. Zeoliet is makkelijk om in te nemen:

de meeste ontgiftende producten zijn lastig in te nemen en moeten geïnjecteerd worden in het bloed of toegediend met een
klysma. Zeoliet werkt op celniveau, heeft geen smaak of geur en kan ingenomen worden op een lege maag. Je zult niet eens bewust in de gaten hebben, dat Je het drinkt.

Daarom kiezen wij natuurlijk Zeoliet met het hoogst mogelijke niveau aan 98% Clinoptiloliet en een korrelgrootte van <0.2 µm

Instructies voor gebruik:

In dringende gevallen van maagklachten:

Doe een theelepel Zeolietpoeder in een ~300ml glas, gevuld met (gerevitaliseerd) water. Roer, nadat het in het water is ondergedompeld is, stevig om snel tot een  volledige oplossing te komen. Drink het daarna direct op. Drink minstens nog een half glas water om het Zeoliet-residu uit het glas en uit Je mond te spoelen en slik het door. (Je wilt geen Zeoliet verspillen). Het smaakt neutraal; het toevoegen van wat sap zou het ontgiftingsproces in acute gevallen van maagklachten belemmeren.

In de ochtend voor het ontbijt:

In normale gevallen kun Je chiazaad toevoegen, marine phytoplankton en Jouw favoriete superfruit sap of natuurlijk kokoswater, om zo Je eigen Ochtend-Gezondheids-Elixier te creëren en Jouw dag een perfecte start met een minerale basis
te geven.

Vóór of na een grote maaltijd

Drink een half glas water met een halve theelepel Zeolietpoeder, ongeveer 30 minuten voor of na de maaltijd wanneer Je maag Je iets 'probeert te vertellen'. Dat kan zijn door pijn, geluiden of een vol gevoel. Naderhand drinkt Je minstens een half
glas water om het Zeoliet residu van het glas en uit Je mond te spoelen.

Voor/tijdens/na een amalgaam-verwijdering door Jouw tandarts

Tijdens zo’n tandartsbehandeling springen tijdens het verwijderingsproces kleine stukjes amalgaam af. Amalgaan bevat het uiterst schadelijk kwikzilver. Als deze amalgaam-stukjes langere tijd in Je lichaam verblijven, veroorzaken deze op den duur
ziektes en andere storingen. Zeoliet trekt deze schadelijke stoffen aan en zo worden deze uit Je lichaam geleid. Het tevens vaak tijdens zulke procedures gebruikte Fluoride wordt ook door het Zeoliet mee gevoerd. We adviseren het bodyRevitaliser
Zeoliet Ontgiftingsmineraal 6 weken vóór, tijdens de behandelingsperiode en 6 weken daarna te gebruiken, het best buiten de maaltijden om.

Uitwendig op een jeukende huid.

Uitwendig met water gemengd op de jeukende huid opdragen en regelmatig met water vochtig houden. Maximaal 30 minuten, dan afwassen. Het is aan te raden na deze behandeling de behandelde huid met een rijke natuurlijke creme in te wrijven.


Bestel nu Jouw Zeoliet-Ongiftingsmineraal en bevrijdt Je lichaam van het grootste deel van de schadelijke stoffen in Je lichaam.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »