Geen producten gevonden...

Cellulaire zuurstofverrijking met mineralen

Hebben Je cellen zuurstof nodig? Ja, DEFINITIEF, VEEL en PERMANENT.

Ze kunnen weken overleven zonder voedsel, een paar dagen zonder water, maar na een paar minuten zonder zuurstof zouden we sterven!

Zuurstof is de meest essentiële voedingsstof in ons lichaam! Zonder een ononderbroken en schone toevoer van zuurstof verzwakken onze interne organen, worden ze ziek en verouderen ze snel.

Wist Je dat de hersenen meer zuurstof nodig hebben dan elk ander orgaan in Je lichaam? Als de hersenen niet genoeg zuurstof krijgen, resulteert dit in traag denken, negativiteit, depressie, verhoogde prikkelbaarheid en zelfs een afname van Je zichtvermogen en gehoor. Veel oudere mensen worden zelfs seniel door een permanent zuurstoftekort.

Zuurstoftekort wordt nog steeds erkend als een van de belangrijkste oorzaken van kanker. Onderzoeken tonen aan dat cellen zonder zuurstof veranderen in kankercellen.

Zuurstoftekort wordt ook gezien als een belangrijke oorzaak van hartaandoeningen en beroertes.

Zie Je lichaam als een vuur. Een vuur heeft brandstof nodig zoals hout, maar het heeft ook zuurstof nodig om het vuur aan de gang te houden. Je cellen hebben optimale factoren nodig om optimaal te functioneren en dit omvat een overvloedige toevoer van zuurstof in de nabijheid van Je cellen, die zuurstof nodig hebben voor het stofwisselingsproces. Cellen zijn gebouwd om glucose te verbranden, dus ze hebben voortdurend zuurstof nodig om het proces op gang te houden.

Het stofwisselingsproces produceert afvalstoffen die verhinderen dat zuurstof de cel bereikt. Als dit gebeurt, functioneert de cel niet optimaal en als deze toestand aanhoudt, ontwikkelen zich ziekten. Bovendien vermenigvuldigen deze zieke cellen zich in hun omgeving en dit vergroot het afvalprobleem.

Het verhogen van de hoeveelheid zuurstof kan alleen maar een positief effect hebben op Je lichaam. Lichaamsbeweging, het eten van groene, gele en rode groenten en donker gekleurd fruit zullen het zuurstofgehalte in Je lichaam verhogen.

Een andere zeer goede manier om afvalstoffen te voorkomen en zuurstof vrij naar Je cellen te laten reizen, is door veel water te drinken.

Wetenschappers hebben ontdekt dat de atmosfeer 10.000 jaar geleden voor 38% uit zuurstof bestond. Tegenwoordig is dat nog maar 21% en dat wordt steeds minder door luchtvervuiling en industrialisatie. We krijgen gewoon niet zoveel zuurstof binnen als voor ons menselijk lichaam bedoeld was!

Geactiveerde zuurstof combineert 3 zuurstofmoleculen, ook wel O3 genoemd. Normale zuurstof wordt geactiveerde zuurstof door een elektrische lading, bijv. geladen aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract. Geactiveerde zuurstof valt ongewenste stoffen en organismen aan (bacteriën, grond/modder en organische chemicaliën), waardoor normale zuurstof (O2) overblijft als restproduct.

Geactiveerde zuurstof verbrandt "onzichtbare" verontreinigende stoffen, waardoor ze "zichtbaar" worden en onoplosbaar worden in het water. Deze opgeloste verontreinigende stoffen worden dan gebonden door mineralen en zinken naar de bodem van de tank als een zichtbare massa en kunnen zo worden uitgefilterd. Koolmonoxidegas dat tijdens de oxidatie wordt geproduceerd, ontsnapt in de lucht.

Geladen aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract bevat minstens 50 geladen minerale elementen, zoals calcium, magnesium en mangaan. Wanneer deze mineralen worden gecombineerd met water, werken ze als een katalysator voor het proces van zuurstofactivering, dat een zeer hoge efficiëntie heeft.

 

De geschiedenis van geactiveerde zuurstof.

In 1888 werd ontdekt dat elektriciteit met een hoge stroomsterkte (zoals bliksem) waterstofperoxide produceert. Wanneer deze elektriciteit met hoge stroomsterkte via de zuurstof wordt afgevoerd, wordt ozon gevormd. Wanneer de zuurstoflaag in de atmosfeer van de aarde wordt doordrongen door UV-licht van de zon, wordt deze zuurstof omgezet in ozon. Dit is een blauw gas, wat verklaart waarom de lucht er blauw uitziet als hij helder en schoon is.

In 1967 deed een arts onderzoek naar zuurstof als therapie. Hij ontwikkelde een proces waarbij het zuurstofgehalte van het water werd verhoogd tot 60 mg per liter. Tot dan toe was slechts 10mg/liter bereikt. Bij het proces werd elektrische lading gebruikt. Dit onderzoek toonde aan dat zuurstofrijk water nitraten, stress en vervuilende stoffen in het lichaam vermindert.

Bovendien toonde een dubbelblind onderzoek aan dat zuurstofrijk water een significante verbetering van het bloed veroorzaakt en het immuunsysteem versterkt.

Zuurstof in drinkwater wordt in de maag en darmen opgenomen door diffusie en komt via de poortader in de bloedbaan terecht. De zuurstof in drinkwater werkt op dezelfde manier als de zuurstof in de lucht.

Symptomen van zuurstoftekort in ons lichaam
Vermoeidheid Demotivatie  Zwaarlijvigheid  Candida
Hoge Bloeddruk Zware Benen  Spataderen Sinusitis
Immunodeficiëntie Bloedarmoede Winderigheid / Diarree Spierpijn
Allergieën Oedeem Geheugenverlies Indigestie
Maagzuur-Klachten Bacteriële- en Virale Infecties Depressie   Tumoren
Chronische Vermoeidheid Chronische Irritaties Bronchitis Kanker
Gevoeligheid voor verkoudheid, griep en virale infecties

 

De bovengenoemde medische symptomen beginnen vaak met een algemeen gevoel van zwakte. Na verloop van tijd ontwikkelt dit zich tot een of andere ziekte. Cellen met zuurstoftekort zenden "alarmsignalen" uit, die door het zenuwstelsel worden "geïnterpreteerd" met gevoelens van ongemak en/of angst. Heel vaak worden deze signalen echter genegeerd, waardoor de situatie verergert en het probleem uitgroeit tot een min of meer ernstige ziekte omdat ze verkeerd worden geïnterpreteerd.

Negentig procent van onze energie wordt opgewekt door zuurstof. Ons lichaam gebruikt veel zuurstof om zich te ontdoen van afvalstoffen en schadelijke stoffen.

Positieve effecten van voldoende zuurstof in ons lichaam
Evenwichtige bloeddruk Volledige ontgifting Verbetering van celstofwisseling Evenwichtige maagzuurniveaus
Gezond immuunsysteem Snelle genezing van verwondingen Afname van allergiesymptomen Afname van (bronchiale) astma
Beter bestand tegen virusziekten Beter bestand tegen vergiftiging Hogere Efficiëntie Verhoogde prestaties

 

Er kan dus een verband worden gelegd tussen zuurstoftekort en ziekte. Hoe meer zuurstof we beschikbaar hebben in ons lichaam, hoe meer energie we kunnen produceren. Wetenschappers hebben ontdekt dat het menselijk lichaam ontworpen is voor een 50% hogere concentratie zuurstof dan tegenwoordig beschikbaar is. Met deze kennis moeten we ernaar streven een hogere concentratie zuurstof in ons lichaam te krijgen.

Stress leidt tot zuurstoftekort in het lichaam!

Soorten stress in ons lichaam
Stress door vergiftiging Vergiftiging ontstaat door het drinken van vervuild water, het inademen van vervuilde lucht en het eten van ongezond voedsel.
Het lichaam heeft extra zuurstof nodig om deze stress permanent te elimineren.
Stress veroorzaakt door fysieke belasting Dit type stress vermindert de bloedsomloop, wat op zijn beurt de toevoer van zuurstof naar de cellen en weefsels belemmert.
Infecties Deze verbruiken "enorme hoeveelheden" zuurstof om bacteriën, schimmels en virussen te bestrijden. Farmaceutische chemicaliën maken deze strijd moeilijker doordat ze ook zuurstof verbruiken om uit het lichaam te worden verwijderd.
Emotionele stress Paniek, angst, kwaadaardigheid, enz. veroorzaken een verhoogde productie van adrenaline, die op zijn beurt zuurstof verbruikt.

 

Bovendien zorgt een chronisch oververzuurd systeem er ook voor dat de zuurstofreserves uitgeput raken. Verschillende artsen gaan ervan uit dat een chronisch oververzuurd systeem nog meer zuurstof verbruikt, zodat je in een vicieuze cirkel terechtkomt van vergiftiging en verdere uitputting van de zuurstofreserves, wat kan leiden tot ernstige ziekten.

Kanker heeft maar één hoofdoorzaak! De celademhaling moet het doen met zuurstof van lagere kwaliteit in plaats van normale zuurstof!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »