Geen producten gevonden...

Energie kristallen

aquaRevitaliser Energie-Kristallen

 

Deze kristallen hebben een energetische werking op ons water, ons lichaam en de omgeving.
Alle materie op Aarde heeft een bepaalde frequentie en deze stenen en kristallen zijn over miljoenen jaren opgeladen, zuiver en beschermd. Ver weg van het hedendaagse verontreinigde milieu en de elektromagnetische straling.

Met hun frequentie kunnen onzuiverdheden zoals deze elektromagnetische straling worden geneutraliseerd en wordt ook Jouw belaste drinkwater door deze zuivere frequenties geënergetiseerd.
Water kan deze frequenties "opslaan" en als Je dit geënergetiseerde water dan drinkt, worden deze frequenties zodoende aan Jouw lichaam overgedragen.

 

Onze combinatie van 13 kristallen uit 5 verschillende soorten:

Bergkristal is een steen – meer of minder doorzichtig, naar gelang kwaliteit - met enorme energie en reguleert, absorbeert en slaat energie. Doordat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen – in de zon - opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan tevens de werking van andere stenen versterken. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam weer in balans.

Amethyst werkt fysiek positief op Je hersenen en Je zenuwstelsel, helpt bij hoofdpijn, migraine, negatieve emotionele stemmingen en slaapproblemen. Mentaal werkt het kristal beschermend, zuiverend en helder. Grote amethyst-kristallen kunnen een beschermend veld met lichtenergie om zich heen creëren en wel een hele ruimte "opladen", reinigen en beschermen.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de harmonie.
De steen werkt kalmerend en stimuleert creativiteit en fantasie.
Fysiek heeft de steen een positieve werking op in het bijzonder het hart.

Rode Jaspis is de meest dynamische en activerende jaspis-soort en werkt aardend en beschermend.
De steen heeft een positieve invloed op Je daadkrachtigheid, moed, weerbaarheid en verhoogt de balans in lichaam, ziel en geest.
De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering en darmen en werkt aardend en bevordert de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in Je ledematen.

Schungit is heel oude steen – geschat wordt 2 miljard jaar oud – met een uiterst positieve en krachtige beschermende werking tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, televisies, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen, verhoogt de weerstand en werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Tevens helpt het mee allergieën, stress en spanningshoofdpijn te verminderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »