Geen producten gevonden...

Colloidaal-Zilver

Wat is Colloidaal-Zilver?

Colloidaal-Zilver is een oplossing van zuiver gedistilleerd water met nanoscopische  partikels van 99.99% puur zilver, door een electrische lading met electrodes geladen. bodyRevitaliser Colloïdaal-Zilver partikels in deze toestand zijn zo miniscuul - ~10 nanometer om precies te zijn - dat ze eenvoudig door Jouw Lichaam kunnen "reizen", in elke cel kunnen komen en daar hun "werk" kunnen doen.

Waar werd/wordt Colloidaal-Zilver voor gebruikt?

De werking van zilver was bij de farao's en koningen uit Egypte, Griekenland en het Romeinse Rijk reeds bekend en ze ontsmetten er hun drinkwater mee. Paracelsus diende zijn patiënten "zilverwater" in 1520 n.C. voor inwendig gebruik toe. In 1910 werd ontdekt, dat Colloidaal-Zilver in staat is om ziektekiemen te bestrijden, maar onschadelijk voor het menselijk lichaam is. Tegenwoordig is het zelfs op het ISS-Ruimtestion in gebruik.

De wonderbaarlijke werking van Colloïdaal-Zilver

Deze zilver-deeltjes zijn klein genoeg zijn om in virus-cellen en bacteriën binnen te dringen, waarna hen hun zuurstof wordt onttrokken, waardoor ze niet meer kunnen en zelfs afsterven. Inmiddels is algemeen aanvaard, dat Colloidaal-Zilver effectiefste vorm is. Moderne farmaceutische antibiotica hebben als nadeel, dat niet alleen "ongewenste bezoekers", maar ook nuttige organismen en cellen worden vernietigd. Tevens ontwikkelen ziekteverwekkers steeds meer immuniteit tegen synthetische stoffen. Colloïdaal Zilver daarentegen laat nuttige organismen en cellen ongedeerd.

Hoe neem Je Colloidaal-Zilver?

Schudt het spray-flesje krachtig en druk 3x op het kapje in een groot glas drinkwater en drink het iedere dag tussen twee maaltijden. Colloidaal-Zilver blijft in Je lichaam, omdat Je Immuunsysteem het ook voor andere processen gebruikt. Hierdoor heeft het als bijkomend voordeel, dat Je preventief wordt beschermd tegen binnendringende ziekteverwekkers!

Bestel nu ook Jouw bodyRevitaliser Colloidaal-Zilver: het effectiefste ontsmettingsmiddel op Aarde!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »