Geen producten gevonden...

Himalaya-Zoutbrokken

Waar zijn Himalaya Zoutbrokken goed voor?

We worden vaak aangemoedigd veel water te drinken om gehydrateerd te blijven en om “gifstoffen weg te spoelen”. Eenvoudigweg te veel drinken zorgt voor te veel verdunning. Dit verlaagt in feite ons metabolisme en belast Je lichaam en Je cellen, die op een bepaalde concentratie mineralen en elektrolyten zijn aangewezen om goed te kunnen functioneren.

Het drinken van een Himalaya zoutwater-oplossing (sole), gemaakt uit Himalaya Zoutbrokken, helpt Jouw lichaam te hydrateren, zonder dat het zorgt voor de genoemde te sterke verdunning. De fijne molecuul-structuur van Himalayazout, ook in opgelost in water, kan direct door Jouw immuunsysteem worden verwerkt en, overal waar deze natuurlijke mineralen nodig zijn, naar toe worden getransporteerd.

Wat doe Je met Himalaya Zoutbrokken?

Deze vorm van Himalayazout los Je dus op in drinkwater in een fles of kan. Afhankelijk van de temperatuur van het water, duurt het 12–24 uur totdat het water volledig is verzadigd tot de maximumconcentratie van ongeveer 26%. Dit is de toestand, waarin het water eenvoudigweg niet meer zout kan absorberen. Dit wordt een zoutwater-oplossing of sole genoemd.

Hoe gebruik Je Himalaya Zoutbrokken?

Je doet één of twee keer per dag een theelepel van de zoutwater-oplossing in een glas water en drinkt dit geleidelijk slokje voor slokje op, hetgeen Je, zeker in de zomer, ervan weerhoudt om suikerrijke frisdranken te drinken, die alle aan een ongezonde verzuring van Je lichaam bijdragen.

Bestel nu Jouw bodyRevitaliser Bio Himalaya-Zoutbrokken (Minstens 5 jaar houdbaar).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »