Geen producten gevonden...

Zeoliet-Ontgiftingsmineraal - Groothandel

Wat is Zeoliet-Ontgiftingsmineraal?

Zeoliet-Ontgiftingsmineraal wordt gevormd als hete lava met zout-alkalisch water in contact komt. Clinoptiloliet is de kristalachtige, extreem poreuze variant, alhoewel het toch een sterke kooivormige honinggraat-structuur heeft. Dit is de enige variant voor menselijke consumptie. De ontgiftingseigenschappen werden ongeveer 250 jaar geleden ontdekt. Zeoliet-fragmenten zijn negatief geladen en trekken zodoende andere - positief geladen - moleculen aangetrokken en worden "aangedokt".

De voordelen van Zeoliet-Ontgiftingsmineraal

Zeoliet-Ontgiftingsmineraal trekt alle mogelijke soorten gifstoffen aan: zware metalen, chemicaliën en farmaceutische stoffen, die mogelijk in Je lichaamscellen, weefsel en organen voorkomen. Deze schadelijke stoffen worden uit Je lichaam geleid, waardoor het lichaam wordt bevrijd van dit "afval" en zodoende de normale werking van cellen en organen niet meer belemmert.

Ook de pH-waarde van Je lichaam wordt verbeterd. Na een beginperiode, waarin de aanwezige zware metalen uit het lichaameen zijn verwijderd, beginnen de meeste mensen een gevoel van verhoogde energie, helderheid en vitaliteit te melden.   

Hoe gebruik Je Zeoliet-Ontgiftingsmineraal?

Neem een ~300ml glas water en doe er een theelepel Zeolietpoeder in. Roer het krachtig om tot het helemaal is opgelost. Drink het dan direct op en vervolgens nog minstens een half glas water achteraan; in de ochtend vóór het ontbijt of ook na een (te) zware maaltijd. In water gemengd ook uitwendig op een jeukende huid.

Voorzie nu Jouw Zeoliet-Ongiftingsmineraal en help ze hun lichaam op natuurlijke wijze van schadelijke stoffen, zoals zware metalen, chemicaliën en farmaceutica te bevrijden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »