Geen producten gevonden...

Ons verhaal

Wie is aquaRevitaliser B.V.

aquaRevitaliser B.V. is een in Nederland gevestigde handelsfirma met als doelgebied de Europese Unie, Britse Koninkrijk, Scandinavië en Zwitserland.

Wij richten ons op gezondheidsbewuste en -geïnteresseerde consumenten en bedrijven in de hotel-, wellness & restaurant-branche, agrarische sector en andere bedrijven, die hun cliënten en medewerkers op natuurlijke wijze gezondheidsbevorderend wensen te verzorgen en ondersteunen, zowel detail- als groothandel.

Wij werken met de volgende basisprincipes:

Onze Product-Filosofie:

Op basis van deze basisprincipes zoeken wij per gezondheidsbehoefte wereldwijd naar – zo mogelijk bio-gecertificeerde – zuiver natuurlijke producten en eventuele alternatieven. Deze worden eerst uitvoerig getest en na minimaal 3 maanden maken we pas een besluit, welk product de beste resultaten - en geheel ZONDER bijwerkingen - laat zien.

Wij verkiezen het directe contact en commerciële relatie met de producent, zodat we snel, volledig en ongefilterd alle beschikbare productinformatie verkrijgen en voor Jou een betere prijs kunnen bedingen.

Ons Verpakkingsbeleid

Het is onze “regel” onze producten – in vaste of vloeibaar vorm - zoveel mogelijk in kwalitatief hooogwaardig ultraviolet Miron-Glas te verpakken, zodat onze producten zo lang mogelijk, vrij van schadelijke stoffen, beschermd tegen de invloeden van lucht en licht, bewaard kunnen worden. Wij raden Je aan deze zeer effectieve Miron-flessen ook voor Jouw drinkwater en andere levensmiddelen te gebruiken.

Onze andere producten in vaste vorm verpakken we in milieuvriendelijk recycling-papier of laten het in de groothandelsverpakking, zodat niet nog meer vervuiling veroorzaken. We kennen allemaal wel die foto's van “bergen” wegwerpverpakkingen, die uit gigantische hoeveelheden vervuilende olie, chemicaliën en nog meer fossiele energie worden gemaakt. Voor ons is dat een absolute NO-GO! Water en levensmiddelen behoren zover mogelijk in herbruikbare glazen potten/flessen.

Onze product-merken:

  1. aquaRevitaliser concentreert zich op producten en methodes voor de revitalisering van Jouw drink & badwater en water voor Jouw planten en dieren.

  2. bodyRevitaliser concentreert zich op producten en methodes voor Jouw perfecte, voortdurende, jeugdige, lichamelijke en mentale gezondheid.

Registratie aquaRevitaliser B.V.

KvK : 58202870 Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland
BTW: NL852922206B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »