Geen producten gevonden...

bodyRevitaliser EMF Harmony Card, bescherming tegen 99% van alle EM-stralingsvormen (ook 5G)

bodyRevitaliser EMF Harmony Card

Wat is dat nou weer?

Bij bodyRevitaliser weten we dat Je - natuurlijk! - zo gezond mogelijk wilt zijn en de bodyRevitaliser EMF Harmony Card is een krachtig instrument dat Je kan helpen om Je energie te harmoniseren en te versterken.

Bovendien heb Je met de bodyRevitaliser EMF Harmony Card een praktisch hulpmiddel om de negatieve effecten van zogenaamde EMF-zenders (d.w.z. 3G, 4G, 5G zendmasten, WLAN, mobiele telefoons, slimme meters, etc.) aanzienlijk te verminderen. Het probleem is dat we dagelijks worden blootgesteld aan enorme hoeveelheden niet-natuurlijke, door de mens gemaakte elektromagnetische velden (EMF) (ook 5G). Aangezien ons lichaam voor meer dan 80% uit water bestaat, trilt het water in ons lichaam letterlijk op deze verschillende frequenties. De EMF-straling, die trilt met disharmonische eigenschappen, zorgt voor disharmonie in ons lichaam.

De bodyRevitaliser EMF Harmony Card heeft een groot effectief bereik van ongeveer 3 meter. Je kunt deze kaart de hele tijd bij Je dragen. Elke plaats die binnen het effectieve bereik van de bodyRevitaliser EMF Harmony Card valt, wordt geharmoniseerd.

De bodyRevitaliser EMF Harmony Card heeft twee zogenaamde Power-Boost-Metaal-strips aan de boven- en onderkant. Tests hebben aangetoond dat het contact van Je vingers met deze strips de kracht van de bodyRevitaliser EMF Harmony Card verhoogt door de elektriciteit uit Je lichaam en kan worden gebruikt voor allerlei kwalen.

Voor de spiritueel geörienteerde gebruikers is nog als byzonderheid toegevoegd, dat bodyRevitaliser, vóór de verzending ervan, de EMF Harmony Card met een zgn. “externe Merkaba, een energie-veld in torus-vorm” voorziet, die door middel van gerichte meditatie door de gebruiker verder kan worden geënergetiseerd om de effectiviteit van de Harmony Card verder te versterken.

De beide zijden en de symbolen

De kant met de pijlen produceert een met de klok mee draaiende energie die stimulerend werkt.

De kant met de lussen genereert een linksdraaiende energie die kalmerend werkt. De symbolen hebben specifieke geo-biologische eigenschappen. Het helpt ook bij het slapen en veel mensen melden dat ze 's nachts niet meer naar het toilet hoeven en dus de hele nacht door kunnen slapen.

Belangrijkste effect van de bodyRevitaliser EMF Harmony Card

Hier zien we een voorbeeld van het negatieve, storende effect van sterke EMF-straling. De waterstructuren worden afgebroken en dit heeft veel negatieve biologische effecten in het lichaam. De bodyRevitaliser EMF Harmony Card daarentegen fungeert als een resonator, die een sterke coherente, harmonische resonantiefrequentie teruggeeft en de gezonde, zeshoekige water-structuren herstelt.

De verschillen in de kristallisatie van speeksel bij blootstelling aan EMF-straling in de linker foto in vergelijking met dezelfde EMF-straling en de bodyRevitaliser EMF Harmony Card werden onderzocht. Wat we zien is dat bij blootstelling aan EMF-straling een verstoorde en inharmonische kristalvorming optreedt en dat bij dezelfde blootstelling aan de bodyRevitaliser EMF Harmony Card een harmonische en gestructureerde kristalstructuur ontstaat.

Toepassingen

 Verschillende tests hebben aangetoond dat het vasthouden van de metalen strips aan de boven- en onderkante van de kaart de functionaliteit van de kaart verbetert. Dit komt omdat het lichaam zelf een aantal millivolts genereert door de strips aan te raken en de resonator deze versterkt. Op deze manier kunnen de lokale effecten van EMV-straling direct worden tegengegaan door de kaart erop te richten.

Daarnaast is de keuze tussen de Yin- en Yang-zijde van de kaart een manier om te zien of Je lichaam geactiveerd of gekalmeerd moet worden.

Draag hem ALTIJD bij Je!

Draag de bodyRevitaliser EMF Harmony Card elke dag bij Je, bijvoorbeeld in uw broekzak, borstzak, handtas, rugzak, of leg de kaart op Je bureau terwijl Je werkt. 's-Nachts kun Je de kaart op Je nachtkastje leggen, plat of op de zijkant.

Of leg hem onder Je kussen.

Ook helpt de bodyRevitaliser EMF Harmony Card Je beter te slapen. Door de extreme EM-straling door de ons goed bekende mobiele telefoons, de daarvoor benodigde zendmasten, wekkerradio's, magnetrons, televisies, elektriciteits-verkabeling in Je eigen huis, wordt ook Je slaap-intensiteit negatief beïnvloed. In een recente studie (Prof. Dr. Richard Wagner, biofysica, Universiteit Osnabrück, Duitsland) werd vastgesteld en bewezen, dat Je pijnappelklier elektrosmog als licht beschouwt en zodoende de, voor een goede slaap-cyclus benodigde, melatonine-productie afremt en Je zodoende stoort bij het in- en doorslapen, met alle gevolgen vandien.

Andere toepassingen

  • Harmoniseer Je drinkwater door de bodyRevitaliser EMF Harmony Card onder Je glas of naast Je waterfilter te plaatsen.
  • Plaats de bodyRevitaliser EMF Harmony Card naast Je groenten en fruit.
  • Help Je planten door de bodyRevitaliser EMF Harmony Card naast Je planten te plaatsen.

De mogelijke toepassingen van de bodyRevitaliser EMF Harmony Card zijn eindeloos, vooral omdat deze de moleculaire structuur van watermoleculen beïnvloedt.

Bescherming in kamers

De bodyRevitaliser EMF Harmony Card kan ook gebruikt worden in een ruimtelijk arrangement.

Dit is een nuttige methode waarbij meerdere personen zich voor langere tijd in dezelfde ruimte bevinden, bijvoorbeeld op kantoor en andere werkplekken. Om voldoende "dekking" te bereiken zijn natuurlijk meerdere bodyRevitaliser EMF Harmony Cards nodig.

Als vuistregel geldt dat er rekening wordt gehouden met het effectieve bereik van de kaart, waarbij rekening wordt gehouden met een overlap van 50 cm tussen de afzonderlijke kaarten. Ruimtelijke EMV-bescherming kan de woonsfeer in een kamer verbeteren.

De kaartverdeling op een oppervlakte van bijna 40 m2. In dit voorbeeld zijn 6 bodyRevitaliser EMF Harmony Cards nodig (radius 3 meter, met ± 50 cm overlap).

Indien gewenst kunnen de kaarten onzichtbaar worden geplaatst in ruimtes onder verschillende objecten of door bodyRevitaliser EMF Harmony Card onder of achter tafels, banken, kasten, apparaten, etc. te bevestigen met dubbelzijdig plakband.

De ontwikkeling van de bodyRevitaliser EMF Harmony Card

Deze kaart is de eerste in een reeks van ontwikkelingen die wij Jou zullen presenteren. Ons onderzoekscentrum, ontwikkeld in Nederland door een team van een arts, een medisch celonderzoeker en een bioloog, heeft een kaart ontwikkeld die de oplossing is voor een groot probleem van onze tijd.

Met de introductie van nieuwe technologieën en nieuwe communicatiemiddelen staan we voor een nieuwe gezondheidsuitdaging door het toegenomen gebruik van computers en mobiele telefoons, maar ook door de nieuwe 5G-technologie, intelligente meetapparatuur en hoogfrequent WLAN.

Vandaag de dag worden we voortdurend omringd door hoogfrequente elektromagnetische velden tot 30 tot 300 gigahertz en een vermogen van minstens 30.000 watt. We wonen letterlijk in een magnetron.

Net als een antenne

Het effect van deze kaart is veelzijdig. Het is een ontvanger die niet-natuurlijke elektromagnetische golven absorbeert en omzet in natuurlijke en versterkende lichaamsenergie. Voor de antenne hebben we een speciale samenstelling van metalen ontwikkeld, waaronder bismut, die helpt om ons aan te passen aan hoge frequenties en ons tegelijkertijd te aarden.

Bestel de bodyRevitaliser EMF Harmony Card nu meteen en bescherm Jezelf vanaf nu altijd tegen die schadelijke straling!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »