Geen producten gevonden...

Himalaya-Badzout

Wat is het byzondere aan Himalaya-Badzout?

Het miljoenen jaren oude Himalaya-Badzout ondersteunt met zijn 84 natuurlijke mineralen ook Jouw lichaam van de belangrijkste stoffen te voorzien en zodoende vele processen in Jouw cellen, organen, spijsverteringskanaal, bloed en spieren. Het is absoluut zuiver, onaangetast door de vele hedendaagse gifstoffen en verontreinigingen en het is zelfs vrij van radioactiviteit, hetgeen van andere zeezout-varianten helaas niet meer kan worden gezegd. Dit komt, omdat het al die tijd diep onder de grond was opgeslagen.

Fijne structuur van Himalaya-Badzout

Door de hoge tectonische druk gedurende vele miljoenen jaren heeft ervoor gezorgd, dat Himalaya-Badzout een heel fijne molecuulstruktuur heeft en daardoor microskopisch klein zijn en daardoor heel makkelijk door de huid heen dringen en kunnen worden opgenomen.

Waar gebruik Je Himalaya-Badzout voor?

bodyRevitaliser Himalaya-Badzout zorgt voor een natuurlijke regeneratie van Je huid, zodat deze zich gevoed, zacht en goed in balans aanvoelt. Ook ontgifting, neutralisatie van onzuiverheden in de huid, verlichting van pijnlijk spieren worden bij ons gemeld. Neem ook een 20-minuten-bad met 37°C warm water met daarin een hele kilo bodyRevitaliser Himalaya-Badzout opgelost.

Bestel nu Jouw supergezonde bodyRevitaliser Bio Himalaya-Badzout (minstens 5 jaar houdbaar).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »