Geen producten gevonden...

Waarom eten steeds meer mensen Bio-Chiazaad?

 • Geplaatst op
 • Door Team bodyRevitaliser (Peter)
 • 0
Waarom eten steeds meer mensen Bio-Chiazaad?

In dit artikel leggen we uit waarom steeds meer mensen Bio-Chiazaad eten. Dat komt door de enorm grote voordelen in de vorm van supergezonde, geconcentreerd natuurlijke voedingsstoffen.

Waar is Bio-Chiazaad goed voor?

Chiazaad bevat:

 • een hele waslijst met essentiële voedingsstoffen
 • super-veel >23% vegetarisch Omega-3 en 6: 10 keer meer omega-3 dan zalm
 • >30% oplosbare vezels: 4 keer meer dieetvezel dan lijnzaad.
 • >20% vegetarisch eiwit
 • hoge graad aan antioxidanten: 9 keer meer antioxidanten dan sinaasappels,
 • een hele serie Mineralen en Vitaminen
  • 4 keer meer ijzer dan spinazie
  • 5 keer meer calcium dan volle melk,
  • 15 keer meer magnesium dan broccoli,
  • én het absorbeert tot 12 keer het eigen gewicht aan water.

 

Bestel nu Jouw Bio-Chiazaad

 

Een hele waslijst met Voordelen voor Jou:

- maximum aan voedingsstoffen met een minimum aan calorieën: ideaal in een afvaldieet

- verantwoordelijk voor de nieuwe celontwikkeling,

- uitstekend voor Jouw cardiovasculaire gezondheid en Jouw hart,

- vermindert dus het risico op hartaanvallen en beroertes,

- het is beroemd, omdat het briljant is het risico op depressie, de ziekte van Alzheimer, autisme en epilepsie vermindert,

- het bevordert de groei van de hersenen en zenuwstelsel bij pasgeborenen,

- het is van wezenlijk belang voor de optimale mentale gezondheid en

- het doet wonderen met Je huid,

- het houdt ook de longen goed bevochtigd bij astmapatiënten, en

- de gewrichten goed geolied.

- het is ideaal voor sporters vanwege de langzame vertering, geeft meerdere uren energie en houdt het water langer vast,

- het is essentieel is voor de opbouw van onze weefsels, spieren, huid en ons haar, de reparatie van cellen en de aanmaak van proteïneachtige hormonen;

- de antioxidanten bestrijden de "vrije radicalen”, die mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van kanker, ontsteking en celschade kunnen veroorzaken en helpen het lichaam zichzelf te laten ontgiften.

 

Dr. Oz van de Oprah-show zegt: "Het behoort tot de gezondste dingen op aarde." Dat is heel indrukwekkend voor zulke kleine zaadjes, vind Je niet?

 

Bij bodyRevitaliser behoort Bio-Chiazaad tot de categorie Energetiseringsproducten, hetgeen aangeeft, wat het doel is van dit natuurlijke Superfood uit Mexico: het energetiseert Je lichaam gelijk voor 4-6 uur – en wel op een natuurlijke wijze en zonder de beruchte "suiker-pieken" of "koffie-shocks", zoals Je deze van moderne industriële voedingsproducten kent.

 

We wensen steeds weer te benadrukken, dat Je lichaam niet op zoek is naar dit soort snelle kortstondige "oplossingen", maar beter wordt geholpen door een gebalanceerde combinatie van duurzame natuurlijke energiebronnen.

 

Als dat ook Jouw idee is over zinvolle voeding, verzekeren we Je dat, als Je Bio-Chiazaad in Je dagelijkse voeding opneemt, Je Je lichaam steeds met een hele waslijst aan gezonde voedingsstoffen verzorgt.

Dat is toch eigenlijk logisch?

 

En dat heeft zo z'n gevolgen: iedere dag superfit, levendig en dat de hele dag door. En dat slaat ook op Je mentale en emotionele toestand door. En het mooie is, dat met heel weinig caloriëen.

 

De mensen om Je heen zullen zich afvragen, wat er met Je aan de hand is! ;-) (Dat wil jij toch ook?)

 

Tip:

eet ze het best als deel van Je ontbijt. Een goed begin van Je dag is het halve werk, toch?

Vele Chia-fans doen het in hun muesli, favoriete fruitsap of yoghurt.


Doe nu ook de proef op de som!

 

Wat zit er dan allemaal in Bio-Chiazaad?

Nou, heb Je even tijd...? Het is namelijk een hele waslijst met essentiële voedingsstoffen...

 

Bio-Chiazaad is één van de oudste superfoods. De Azteekse krijgers in Mexico – 3500 jaar geleden - beschouwden Chia als "geschenk uit de hemel" en wonnen er enorm veel energie en uithoudingsvermogen mee. Hoe kwam dat eigenlijk?

 

Super-veel Omega-3 en 6

Bio-Chiazaad geldt als één van de meest geconcentreerde bronnen van Omega-3 (19-25%) in één enkel voedingsmiddel en bevat ook Omega-6 en dat in een perfecte 1:3-verhouding met Omega-3. Het ondersteunt de celontwikkeling en werkt uitstekend mee aan Je cardiovasculaire gezondheid en hart. Er werd vastgesteld, dat Je bloed minder gevoelig is voor stolling, waardoor het risico op angina, hartaanvallen en beroertes vermindert. Het reduceert de kans op depressie, Alzheimer, autisme en epilepsie. Bij pasgeboren babies wordt de groei van de hersenen bevorderd. Het is wezenlijk hulpzaam voor Je optimale mentale gezondheid. Je huid krijgt veel vocht , waardoor deze soepeler wordt, de longen, speciaal bij astmapatiënten, worden beduidend geholpen, terwijl Je gewrichten goed worden geölied. Bio-Chiazaad speelt een essentiële rol in de normale ontwikkeling van het zenuwstelsel bij zuigelingen en jonge kinderen.

 

Echt veel oplosbare vezels

Bio-Chiazaad is vooral ook byzonder rijk aan oplosbare vezels, die voor de gel-achtige consistentie in water verantwoordelijk zijn. Het bestaat voor maar liefst 31-35% uit vezel. Dat klinkt als muziek in de oren van voedingsspecialisten en vergelijk dit percentage maar eens met andere vergelijkbare zaden, noten en granen. Dit oplosbare vezel is goed voor Je spijsvertering en helpt de vrijgave van suiker in ons bloed te vertragen, zodat Je langer veel energie hebt. Dit past in het gebruik van Bio-Chiazaad door de Azteken als "lopersvoedsel". Oplosbare vezels binden zich aan cholesterol en spelen dus ook een belangrijke rol in de hydratatie van het lichaam.

 

Een berg vegetarisch eiwit

Daarnaast bevat Bio-Chiazaad 20-23% vegetarisch eiwit, dat uiterst belangrijk voor de opbouw van Je huid en haar, weefsels en spieren en een grote rol speelt bij de reparatie van cellen en de aanmaak van proteïnen/hormonen.

 

Antioxidanten

En dan heeft Bio-Chiazaad ook nog eens een heel hoge graad aan antioxidanten waarmee het de Omega-3-vetzuren beschermt en het Je lichaam mogelijk maken deze gedurende een langere tijd te bewaren. Antioxidanten bestrijden zgn."vrije radicalen" - de "kwajongens" - in Je lichaam, die het ontstaan van kanker, ontstekingen en celschade kunnen veroorzaken. Bio-Chiazaad helpt Je lichaam te ontgiften. Antioxidanten stimuleren Je energie aanzienlijk zodat Je Je minder vaak moe voelt.

 

Mineralen en Vitaminen

En als klap op de vuurpijl bevat Bio-Chiazaad massa's calcium, fosfor, boor, magnesium, ijzer, kalium, zink, koper en mangaan en is  een welkome bron van vooral vitamines B3 (niacine).

 

 

Bio-Chiazaad binnen een Afvaldieet?

Door het feit, dat Bio-Chiazaad tot wel 12 keer het eigen gewicht aan vocht kan opnemen, zet het zich zo enorm uit, zodat Je eetlust snel wordt worden gestild. Door toevoeging van maar 25-30 gram  Bio-Chiazaad aan Je maaltijd, kun Je het totale aantal caloriëen behoorlijk reduceren, alhoewel de hoeveelheid vezels wordt verdubbeld.

 

Bio-Chiazaad is “super” omdat het, net als superfruit, een maximum hoeveelheid voedingsstoffen met slechts minimaal calorieën produceert.

 

Deze Super-zaadjes houden het opgenomen water veel langer in ons systeem. Dus zijn ze buitengewoon effectief voor het op pijl houden van het water-gehalte in je lichaam.

 

BELANGRIJK:

In een poging om vocht binnen te krijgen, geeft Je lichaam Je vaak signalen die dan meestal als "honger" interpreteert, terwijl er eigenlijk een tekort aan vocht bestaat.

 

Bio-Chiazaad is dus Je perfecte "partner" in een afvaldieet! Begin Jij ook nu meteen!

 

 

Gebruiksinstructies:

Muesli met Superfood Bio-Chiazaad

 

Superfoodontbijt

Voeg 2 grote eetlepels ~25 gram Bio-Chiazaad toe aan (gerevitaliseerd [1]) drinkwater, kokoswater of amandelmelk en roer dit totdat de stof gelachtig wordt, doe er dan Jouw gebruikelijke granen, muesli en superfruit zoals bosbessen, goji, aronia (appelbes), maca, etc. bij voor de extra supervitamines. Laat het Bio-Chiazaad in de vloeistof gedurende ongeveer een minuut absorberen. Dit kan ook worden gebruikt als turbo-maaltijd voor een sporter voorafgaand aan een sportevenement.

 

[1] Het zustermerk van bodyRevitaliser heet aquaRevitaliser en houdt zich bezig met de revitalisering van drink- en badwater, water voor de vijver en landbouwgrond. Kijk even op http://www.bodyrevitaliser.nl/aquarevitaliser 

 

Gerevitaliseerd water is definitief vrij van 99% van alle schadelijke stoffen, het is gemineraliseerd met 108 mineralen, moleculair geherstructureerd en met geactiveerd zuurstof en energetische frequenties opgeladen.

 

Zo goed is dat gerevitaliseerde water, zo niet nog beter als het water uit een berg-beekje in de Alpen en is vooral uitermate effectief in een ontslakkings- en detox-kuur en bij de reminalisering en energetisering van Jouw lichaam.

 

 

Als Je Bio-Chiazaad dagelijks eet, zijn vermoeidheid en verkoudheid voor Jou eenvoudigweg niet relevant. Is dat ook iets wat Jou aanspreekt? Ja toch?

 

 

Superfood-drank

Voeg ook hier Bio-Chiazaad toe aan (optimaal: gerevitaliseerd) drinkwater, roer gedurende ongeveer een minuut en voeg er een supervitaminerijk sap aan toe, bijvoorbeeld aronia- of een gelijksoortig sap. Deze drank - in Mexico noemen zij deze "chia fresca" - houdt Jou en Je kinderen fit voor een zeer lange wandeling of sportieve activiteiten.

 

Salade-dressings

Bio-Chiazaad dient na toevoeging van drinkwater als een ideale basis en toevoeging voor salade-dressings.

 

Desserts

Hetzelfde geldt voor desserts: Bio-Chiazaad is perfect in pap, pudding, yoghurt en zelfs in ijs! zowel kleine als ook grote kinderen zijn er gek op!

 

Bestel nu Jouw bodyRevitaliser Bio-Chiazaad en voel Je voortaan iedere dag fit!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »