Geen producten gevonden...

De voordelen van Himalaya-Zoutbrokken

  • Geplaatst op
  • Door Team bodyRevitaliser (Peter)
  • 0
De voordelen van Himalaya-Zoutbrokken

De voordelen van Himalaya-Zoutbrokken

Veel water drinken om gehydrateerd te blijven en om Je lichaam te reinigen, is wat vaak gezegd wordt. Veel water betekent echter verdunning en dat belast uiteindelijk Je lichaam en Je cellen. Het drinken van zoutwater-oplossing, gemaakt uit Himalaya-zoutbrokken, hydrateert Je lichaam op een positieve manier met maar liefst 84 mineralen.

Hoe ontstaan deze Himalaya-Zoutbrokken?

Bij het delven van Himalayazout worden eerst diverse groottes Zoutstenen en -platen met laser uit- en op maat gesneden. In dat proces vallen diverse brokken af en deze worden naar grootte gesorteerd. Deze Himalaya-Zoutbrokken van 2 - 5 cm zijn uitermate geschikt voor het maken van een Zoutwater-oplossing. Het Himalaya Badzout en Himalaya Kristalzout wordt uit de kleine afbrokkelingen gewonnen en "op maat" gemalen.

Het gebruik van Himalaya-Zoutbrokken

De zoutbrokken los Je op in drinkwater. Het duurt 12-24 uur totdat het water de maximale concentratie bereikt van ongeveer 26%. Dit is afhankelijk van de temperatuur. Na dit proces kun Je de zoutwater-oplossing gaan gebruiken. Elke dag doe Je 1 of 2 keer een theelepel in een glas en Je drinkt het geleidelijk op. Zeker in de zomer weerhoudt dit Je ervan om suikerrijke frisdranken te drinken.

Kookwater maken met Himalaya-Zoutbrokken

Natuurlijk kunnen we de zoutwater-oplossing, die we om te drinken hebben gemaakt, ook gebruiken bij het koken, bijvoorbeeld voor een bouillon, soep of ook voor alle andere gerechten, waarbij zout te pas komt. Hierdoor wordt Jouw eten verrijkt met 84 natuurlijke mineralen en wordt tegelijkertijd gekruid. Vele koks hebben altijd een paar kannen water met Himalaya-Zoutbrokken klaar staan. Je kunt deze voorbereiden en laten staan, want het zoutwater kan niet bederven.

Waarom gebruik Je niet gewoon Himalaya-Kristalzout ?

Himalaya-Zoutbrokken zijn een goed alternatief voor bodyRevitaliser Himalaya Kristalzout, hetgeen natuurlijk nog altijd zijn bestaansrecht behoudt voor het geval een gerecht slechts een beetje bijgekruid moet worden, maar waaraan geen vocht toegevoegd kan worden. En natuurlijk als tafelzout.

Himalaya-Zoutbrokken kopen bij bodyRevitaliser

Wil Je Himalaya-zoutbrokken kopen? Laat Je altijd eerst zorgvuldig informeren door iemand die Je er veel over kan vertellen. bodyRevitaliser Himalaya-zoutbrokken zijn de meest pure variant in de markt en daarnaast ook het goedkoopst. Daarnaast zijn we 100% biologisch gecertificeerd. Bestel nu Jouw zoutbrokken in de webshop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »