Geen producten gevonden...

Hét nieuwe koken met de BodyRevitaliser Himalaya-Zoutplaat

  • Geplaatst op
  • Door Team bodyRevitaliser (Peter)
  • 0
Hét nieuwe koken met de BodyRevitaliser Himalaya-Zoutplaat

Waarom Himalayazout en wat is een Himalaya-Zoutplaat?

Himalaya-Zout is een term voor miljoenen jaren oud steenzout uit Pakistan, ~300 km van de Himalayas. Superieur aan „normaal“ zout (max. 3 mineralen) bevat dit supergezonde Himalayazout maar liefst 84 natuurlijke mineralen, die Jouw lichaam nodig heeft.

bodyRevitaliser Himalayazout is van de zuiverste kwaliteit die je op Aarde kunt vinden. Zorgvuldig met de hand geselecteerd voor de hoogste kwaliteit in kleur, helderheid en zuiverheid uit de enige gecertificeerde mijn in Pakistan, diep onder de grond, ver weg van welke soort vervuiling dan ook. Een Himalaya-Zoutplaat wordt met laser uit grote zoutblokken op maat gesneden, hetgeen verklaart waarom ze mooi vlak en vierkant zijn.

Waar kun Je een Himalaya-Zoutplaat allemaal voor gebruiken?

Heet, op de BBQ, in de oven of op het fornuis/bakplaat voor het bereiden van heerlijk vlees, vis & groenten. Op kamertemperatuur om salades, sushis en andere hapjes te presenteren. Bij warm weer, koud uit de diepvries, om salades, desserts en fruit-hapjes voor het buffet koel en langer fris te houden.

Je geeft Je gerechten steeds een een vleugje supergezond Himalaya-Zout mee. Het is niet alleen heerlijk `in´ maaltijd, maar ook super praktisch ‘onder’ je maaltijd. De Himalaya-Zoutplaat behoudt zijn temperatuur heel lang en houdt zodoende Je gerechten op temperatuur, ideaal voor aan tafel en op het buffet, binnen of buiten. Je kunt de Himalaya-Zoutplaat ook zo op een onderzetter of rooster op tafel te plaatsen, als unieke verrassing voor Je gasten!

Voor wie is de Himalaya-Zoutplaat bedoeld?

Vele professionele en hobby-koks over de hele wereld hebben de unieke smaak van dit supergezonde  natuurlijke `kruid´ reeds ontdekt en zodoende zijn er al behoorlijk wat recepten ontwikkeld. De Himalaya-Zoutplaat is echter voor iedereen, want deze is heel eenvoudig in het gebruik. Experimenteer samen creatief Je nieuwe culinaire gerechten. Je kunt er heel snel wat moois en gezonds op serveren. Er zijn talrijke mogelijkheden en Je kunt ook Je eigen recepten samenstellen!

Koken met een Himalaya-Zoutplaat is heel voordelig!

Doordat Je deze tot wel 60 keer kunt gebruiken, kost Je dat slechts 30 €-cent per gebruik. Als Je nu meer als 1 Zoutplaat koopt, zelfs nog minder.  

Voorbeeldrecept:

Garnalen op de Zoutplaat op de Barbeque, in de oven of op de bakplaat.

Ingredienten voor 2 Personen:

1. 500 gr grote garnalen
2. 5 Eetlepels olijfolie
3. 1 bodyRevitaliser Himalaya-Zoutplaat (20x20cm)
4. Petersilie, 1 citroen, kruiden, evtl. Knoflook/Uitjes

Instructies

1. Verwarm de BBQ/oven met de Himalaya-Zoutplaat op 220°C voor,
2. Was de garnalen, laat ze afdruppelen en droog ze af met een vel keukenrol. Dan met olijfolie bestrijken, een aantal druppels citroen op elke garnaal en verder kruiden naar eigen smaak, maar zonder zout; eventueel kleine stukjes knoflook er over heen strooien,
3. Als de oven op temperatuur is, leg Je de garnalen voorzichtig op de (hete!) Himalaya-Zoutplaat,
4. Schakel de oven zo mogelijk in de gril-modus en laat de garnalen naar gelang de grootte tussen 7-10 minuten bakken en garen en draai ze dan om voor nog 7 min.
5. Leg dan de Himalaya-Zoutplaat op een onderzetter op het buffet of op tafel. Geniet ervan!

Heb ook Jij nu zin om met zo'n Himalaya-Zoutplaat te experimenteren?

Bestel nu Jouw bodyRevitaliser Himalaya-Zoutplaat, bespaar met kortingcode HIMZOU2016 op Je eerste bestelling én ontvang een hele serie voorbeeldrecepten, zodat Je direct aan de slag kunt gaan!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »