Geen producten gevonden...

bodyRevitaliser Basisprincipes

bodyRevitaliser Basisprincipes

Er is vastgesteld, dat het water op aarde, ook op aarde blijft: de totale hoeveelheid verandert zich niet. De natuur heeft alle middelen en mogelijkheden om de kwaliteit ononderbroken, altijd en perfect te herstellen.
Uit de geschiedenis blijkt, dat de natuur ALLES bevat, wat wij nodig hebben om een perfecte en jeugdige gezondheid te bereiken en voortdurend in stand te houden. Ook is vastgesteld, dat jouw eigen immuunsysteem in staat is deze perfecte en jeugdige gezondheid te herstellen, te beschermen en voortdurend in stand te houden, MITS het ALLES, wat daarvoor nodig is, in de juiste vorm en dosis ter beschikking heeft. Zodoende hebben wij besloten al onze producten direct en uitsluitend uit de natuur te betrekken en Jouw immuunsysteem in staat te stellen zijn werk succesvol voor Jou uit te voeren.

Wij stellen ons tot doel en het is onze intense wens Jouw eigen immuunsysteem te helpen Jouw lichaam te revitaliseren en een perfecte, voortdurende, jeugdige, lichamelijke en mentale gezondheid te bereiken en in stand te houden.

De bodyRevitaliser Basisprincipes zijn:

  1. Er is vastgesteld, dat het water op Aarde, ook op Aarde blijft: de totale hoeveelheid verandert zich principieel niet. De Natuur heeft alle middelen en mogelijkheden om de kwaliteit ononderbroken, altijd en perfect te herstellen.

  2. Uit de geschiedenis blijkt, dat de Natuur ALLES bevat, wat wij nodig hebben om een perfecte en jeugdige gezondheid te bereiken en voortdurend in stand te houden.

  3. Ook is vastgesteld, dat Jouw eigen Immuunsysteem in staat is deze perfecte en jeugdige gezondheid te herstellen, te beschermen en voortdurend in stand te houden, MITS het ALLES, wat daarvoor nodig is, in de juiste vorm en dosis ter beschikking heeft.

  4. Zodoende hebben wij besloten al onze producten direct en uitsluitend uit de Natuur te betrekken en Jouw Immuunsysteem in staat te stellen zijn werk succesvol voor Jou uit te voeren.


De bodyRevitaliser doelstelling is:

Wij stellen ons tot doel en het is onze intense wens Jouw eigen Immuunsysteem te helpen Jouw lichaam te revitaliseren en een perfecte, voortdurende, jeugdige, lichamelijke en mentale gezondheid te bereiken en in stand te houden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »