Geen producten gevonden...

Zeoliet Filter-Mineraal voor het filteren en ontgiften van het drink-, bad- en aquarium-water

Waar wordt Zeoliet filter mineraal voor gebruikt?

 

Zeoliet filter-mineraal is als geen enkel ander middel op Aarde in staat om water te filteren en te ontgiften.

aquaRevitaliser Zeoliet Filter-Mineraal is een kristalachtig mineraal, extreem poreus. Het komt in de natuur voor. De natuurlijke vorm ontstond miljoenen jaren geleden, toen actieve vulkanen uitbarstten en hete lava en as van de daaropvolgende explosies in zout water terecht kwamen.  De sterke structuur van Zeoliet is gevormd door dit mengsel van hete lava en zout-alkalisch water.

Vijf belangrijke voordelen

 1. Het is 100% veilig en vrij van elke denkbare vorm van schadelijke stoffen: alle sporen van de gifstoffen verdwijnen in korte tijd uit het water. Het is veilig voor iedereen, inclusief kinderen, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en zelfs Je huisdieren. Het is met Zeoliet gefilterde water is ook veilig om te gebruiken in combinatie met de meeste medicijnen, zo lang die niet op zware metalen zijn gebaseerd. Maar zoals altijd weet Je dat Je eerst met Jouw medische professional moet overleggen.
   
 2. De pH-waarde van Je lichaam wordt geneutraliseerd tot een gezonde alkaliteit intreedt: wanneer gemicroniseerd Zeoliet in het water komt, zorgt het voor een alkalische verandering van het systeem (pH 7.35 tot 7.45). Dit is de optimale pH waarde voor onze gezondheid. Zeoliet trekt overbodige protonen aan, die tot dan toe zuurheid veroorzaken. Daarmee beschermt het met Zeoliet gefilterde water Je lichaam tegen vele aandoeningen en irritaties.
   
 3. Het ondersteunt het risico op ziektes te reduceren: er is duidelijk bewijs dat gemicroniseerd Zeoliet gifstoffen verwijdert, die ziektes kunnen veroorzaken. 75% of meer van de ziektes zijn gerelateerd aan schadelijke stoffen. Dit betekent niet dat Zeoliet een behandeling is tegen ziektes, maar het is een bruikbaar, natuurlijk en niet-agressief supplement om het in de behandeling te integreren.
   
 4. Zeoliet filtert de meeste zware metalen & gifstoffen uit het water: gemicroniseerd Zeoliet heeft de perfecte moleculaire structuur voor het vasthouden en verwijderen van zware metalen uit het lichaam, zonder dat het gezonde ionen en mineralen verwijdert. Veel mensen melden een gevoel van verhoogde energie, helderheid en vitaliteit na het drinken van door met Zeoliet gefiltert water.
   
 5. Zeoliet is makkelijk in het gebruik: de meeste ontgiftende producten zijn lastig in het gebruik en duur, omdat vaak hele filter-eenheden moeten worden vervangen. Zeoliet Filter-Mineraal kan evenvoudig in elke filter worden toegvoegd en is ook snel weer worden uitgespoeld. Het voegt geen enkele smaak of geur toe aan het water. Je zult vaak niet eens bewust merken, dat Je water er mee is behandeld.


Bestel nu Jouw eigen aquaRevitaliser Filter-Mineraal.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »