Geen producten gevonden...

Himalaya-Zoutstenen

Waaruit bestaan bodyRevitaliser Himalaya-Zoutstenen?

Ze bestaan uit Himalayazout, hetgeen alle 84 essentiële mineralen bevat, die nodig zijn voor een gezond lichaam en wordt in de Himalayaregio niet voor niets het ‘witte goud’ genoemd. Het zout is vele miljoenen jaren oud en loepzuiver, onberoerd door water- en luchtverontreiniging. Een Himalaya-Zoutsteen wordt met laser uit grote zoutblokken op maat gesneden, hetgeen verklaart waarom ze er zo mooi vlak uitzien.

Waar gebruik Je Himalaya-Zoutstenen voor?

Himalaya-Zoutstenen worden meestal gebruikt om een zout-sauna te bouwen. Je kunt één wand of zelfs een hele sauna te bouwen met Himalaya-Zoutstenen. Door de hete waterdamp langs deze Himalaya-Zoutstenen te leiden, neemt deze damp Himalayazout-kristallen op, die via de ademhaling en huid van de sauna-bezoeker wordt opgenomen. Het werkt antiseptisch en zorgt voor een natuurlijke regeneratie van de huid, zodat deze zich gevoed, zacht en goed in balans aanvoelt.

Je kunt de Himalaya-Zoutstenen echter ook voor een droge ruimte met achtergrondverlichting gebruiken. Of gewoon als heel decoratieve wand in Je huis- of badkamer of Je wintertuin met infrarood- of LED-verlichting.

Voordelen van bodyRevitaliser Himalaya-Zoutstenen

Het hoge zoutgehalte van de lucht, in de ruimte waar de Zoutstenen zijn geplaatst, heeft gunstige effecten, met name voor Je luchtwegen en Je huid. Het "zeelucht"-klimaat helpt bij oa. (huid-)allergiën, astma, bronchitis, fibrosis, eczeem, hoesten, hooikoorts en oorontsteking. Himalaya-Zoutstenen-Energie werkt vitaliserend en bevordert een positieve emotionele en mentale stemming. Er zijn reeds goede ervaringen opgedaan als deel van een therapie om angsttoestanden te helpen te verlichten.

Het zalmroze/oranje licht heeft een kalmerende, rustgevende werking op eenieder, die in de ruimte verblijft. Wellness puur! Decoratief fantastisch!

Creëer Je eigen wellness-oase en bestel nu Jouw bodyRevitaliser Himalaya-Zoutstenen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »