Geen producten gevonden...
aquaRevitaliser

aquaRevitaliser Magnesium-Oxide Hydrator 500 gram


Verdrijft schadelijke stoffen uit Jouw lichaam en werkt energetiserend!

€29,99*
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Merk: aquaRevitaliser
Artikelnummer: AR20500GR.NL
SKU: AR20500GR.NL


aquaRevitaliser Magnesium oxide hydrator

aquaRevitaliser Magnesium-Oxide Hydrator is een water-energetiseringsproduct en bestaat voor 100% uit geoxideerd magnesium.


Het product zorgt ervoor dat uit normaal kraanwater heel "dun" water maakt en zodoende als super-hydrator in staat is om Jouw lichaam te bevrijden van schadelijke stoffen.
Er is geen andere vloeistof op aarde die hiermee vergelijkbaar is. Én... tegelijkertijd Je lichaam te energetiseren.


Als Je dit water regelmatig drinkt, zul Je Je dan ook al na korte tijd een stuk "lichter" en fitter voelen.
Sommige gezondheidsdeskundigen bevelen een regelmatige ontslakkingskuur aan: in combinatie met bodyRevitaliser Zeoliet Ontgiftingsmineraal is dit water hiervoor het perfecte middel.Productvoordelen


Water, dat 24 uur in contact is geweest met de bodyRevitaliser Magnesium-Oxide Hydrator-korrels is:

 • heel "dun" en water-moleculen kunnen tot in de kleinste plekjes komen, waar normaal kraan-water niet eens aankomt en is dus veel effectiever om voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen toe en schadelijke stoffen daar vandaan te transporteren, het is een super-hydrator,
 • uiterst geschikt voor de zuivering van Je lichaam en huid,
 • optimaal bruikbaar in vele processen in het lichaam,
 • uiterst geschikt voor in de keuken, om groenten en fruit mee te wassen en op te frissen, om ermee te koken en om het toe te voegen aan vruchtensap en dit te energetiseren,
 • goed te gebruiken voor bloemen, planten, in het aquarium, de tuin en in de vijver,
 • licht alkalisch, dus gaat de verzuring van Je lichaam tegen,
 • het perfecte badwater en heeft een verjongend effect op Je huid,
 • een perfercte basis voor huid- en haarverzorgende producten,
 • zeer bestendig tegen verontreiniging, omdat er zich niets in laat oplossen,
 • na een behandeling van 24 uur 99,9% vrij van radioactiviteit,
 • Je kunt zelf met - het reeds betaalde - kraanwater en zonder "duur apparaat" heel gezond water maken en hoeft niet naar de supermarkt voor Je drinkwater, waardoor Je veel geld spaart. Je kunt dit product combineren met aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraalextract (vooraf) en aquaRevitaliser Zeoliet Filtermineraal (vooraf).


Gebruik

1) Spoel ongeveer 100 gram korrels voor gebruik, met stromend warm water door, tot er geen wit "gruis” meer wegvloeit. Dit ontstaat namelijk door de onderlinge wrijving.
 

2) Vul een glazen of ceramisch reservoir met ongeveer 4 liter kraan- of bronwater - het best mogelijke water wat Je ter beschikking staat, zo mogelijk met aquaRevitaliser-producten gerevitaliseerd water.
Gebruik géén plastic of metalen reservoir voor dit proces.
 

3) Leg de gewassen korrels ofwel in de meegeleverde petrischaal of in het organza-zakje, in het reservoir.
 

4) Geef bodyRevitaliser Magnesium-Oxide Hydrator-korrels 24 uur de tijd om hun energie op het water over te dragen.
 

5) Neem maximal ¾ van het water uit Je waterkaraf of reservoir, hetgeen nu gebruikt kan worden, als drinkwater, in het bad, de keuken of om er Je planten mee te gieten.
Vul Je reservoir weer tot het maximum aan. Reeds een uur later is ook het nieuwe water al klaar voor gebruik. Door het feit dat het achterblijvende water vol opgeladen was, wordt de reeds opgenomen energie op het nieuwe water overgedragen. Dit proces duurt nu nog maar 1 uur.
 

6) Was de korrels regelmatig – wij zelf doen dat iedere week. De korrels gaan theoretisch heel lang mee (in ieder geval een jaar) maar er komt een punt dat de korrels door de vele wassingen tot gruis geworden zijn.
Je kunt ze dan in ieder geval nog voor de planten gebruiken: verdeel ze over bij de wortels van de plant, zodat ze in de aarde met het gietwater hun energie aan de plant geven.
 

7) Voor het produceren van 12 – 20 liter gebruik Je 200 gram bodyRevitaliser Magnesium-Oxide Hydrator-korrels.8) voor een badkuip, met een capaciteit van ongeveer 120 liter, heb Je ongeveer 1.000 gram bodyRevitaliser Magnesium-Oxide Hydrator-korrels nodig. Vul Je badkuip aan de vooravond met ongeveer 10 liter kraanwater. Doe de korrels in een katoenen of linnen zak en leg deze in het water. Vul dan een uur voor Je wilt gaan baden, Je badkuip met ~45° C heet water, zodat Je nog ~10liter kunt bijvullen om het badwater op optimale de temperatuur van 38° C te kunnen reguleren. Voeg eventueel 1 kilo bodyRevitaliser Magnesium Badzout en/of bodyRevitaliser Himalaya Badzout toe. Geniet ~20 minuten van deze Wellness-behandeling en neem dan een pauze van 15 minuten in een gemakkelijke stoel of liggend, zodat Je lichaam weer aan de normale kamertemperatuur kan wennen.


Let op:

 • Houd dit product uit het zicht en buiten bereik van kinderen,
 • Gelieve de korrels uit het reservoir te nemen, als deze meerdere dagen niet gebruikt gaan worden.
 • Water dat meerdere dagen in contact met de korrels in het reservoir heeft gelegen, is over-geënergetiseerd en kan naar metaal smaken.
  Dit water is niet meer als drink- of badwater geschikt.
 • Gebruik dit product niet anders dan met de bovengenoemde verdunning,
 • Drink direct een paar glazen water, als je het product per ongeluk onverdund hebt ingenomen, het best twee liter, zodat de verdunning in je maag plaatsvindt,
 • Als het product onverhoopt in je ogen terecht komt, spoel deze dan met rijkelijk water uit. Als een eventuele irritatie aanhoudt, contacteer dan zo spoedig mogelijk Uw huisarts,
 • Bewaar de ongebruikte korrels in de goed dichtgedraaide Miron- UV-Glazen pot.


Nieuwsgierig of heb je vragen over dit product?

Neem gerust contact met ons op.

Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »