Geen producten gevonden...

aquaRevitaliser

"Revitaliseren" is het verzamelbegrip voor het proces van "Zuiveren (Engels: Purify)", "Mineraliseren (Engels: Mineralize)" en "Energetiseren (Engels: Energize)" in deze volgorde.

aquaRevitaliser heeft als doel en wenst Jou te mogen helpen Je kwaliteit van Je kraanwater sterk te verbeteren.

De gedachte hierachter is, dat Je het best eerst kunt zuiveren, voordat Je (re-)mineraliseert. Ook is het zinvol eerst te (re-)mineraliseren, voordat Je gaat energetiseren.

Het eindresultaat is drink- en badwater gezuiverd van 99% van alle schadelijke stoffen en electro-magnetische straling (veroorzaakt door mobiele communicatie, electrische leidingen en apparaten), ge-re-mineraliseerd met 108 mineralen, moluculair ge-her-structureerd en geënergetiseerd met geactiveerde zuurstof en gezonde energie-frequenties.

Voordelen van gerevitaliseerd water?

Ge-revitaliseerd drink- en badwater heeft de volgende voordelen:

  • gezuiverd: het is nog veel zuiverder als het beste kraanwater, ook het door het waterbedrijf toegevoegde chloor en fluoride! en de schadelijke stoffen uit de waterleiding zijn eruit gehaald;
  • gemineraliseerd: het bevat alle 108 mineralen die op Aarde voorkomen, dus Je mag dit met recht het mineraalst-water noemen: belangrijke bouwstoffen voor duizenden processen en elk orgaan en elke cel in Je lichaam.
  • ge-ënergetiseerd: door de nieuwe natuurlijke moleculaire structuur is het water beter door Je lichaam op te nemen;

Alle aquaRevitaliser-producten zijn ingedeeld in deze categoriëen, zodat Je steeds weet in welke "fase" Je het product kunvt vinden. Elk product levert een belangrijke en noodzakelijke verbetering aan de waterkwaliteit.

 

Kijk nu op aquaRevitaliser.nl om ook Jouw drink- en badwater te revitaliseren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »