Geen producten gevonden...
aquaRevitaliser

aquaRevitaliser Schungit-Energiestenen in glazen Petrischaal 7 stuks


Extreem bijzondere eigenschappen voor jouw lichaam!

€21,99*
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Merk: aquaRevitaliser
Artikelnummer: AR317STPD.NL
SKU: AR317STPD.NL

aquaRevitaliser Schungit energiestenen

Alhoewel Shungiet korrels ook voor de zuivering van water kan worden gebruikt, zetten wij onze Shungiet-stenen bij aquaRevitaliser voor de water-energetisering in, omdat we voor de zuivering van water een ander product aanbieden: aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraalextract.

Shungiet is een heel oude steen – geschat wordt 2 miljard jaar oud – met een uiterst positieve en krachtige beschermende werking tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, televisies, magnetrons en andere apparatuur) en andere schadelijke invloeden.


Daarnaast reinigt en ontgift de steen, verhoogt de weerstand en werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Tevens helpt het mee allergieën, stress en spanningshoofdpijn te verminderen en werkt aardend.Ook de structuur is uniek en bevat zgn. fullerenen, grote koolstofmoleculen in “kooi”-vorm die als bijzondere antioxidant werken.
Ook in de wetenschap heeft deze steen interesse gewekt: de steen heeft een bijzonder zuiverende werking op water, hetgeen sterk energetisch wordt “opladen”.

Nieuwsgierig of heb je vragen over dit product?
Neem gerust contact met ons op.

Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »